Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 3 травня МАЛАДЕЦЦЦЦ!!!!! Супер!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Палич 20 Опубліковано: 3 травня (змінено) Посипав і ті три паски, одна ще липка, а дві другі, там слой глазурі тоньше, вже майже застигли. Так, прим'яв- вдавив пальцами той "жемчуг". Щас головне, які вони на смак!!! У неділю скуштуємо, розповім. Все по чесноку. Змінено 3 травня користувачем Палич 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 3 травня 1 година тому, Палич сказав: Щас головне, які вони на смак!!! У неділю скуштуємо, розповім. Все по чесноку. Палич, навіть не сумнівайтеся, смачні 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Палич 20 Опубліковано: 3 травня (змінено) Щас з внуком печем по його рецепту 4 шт, питання: мазать кремом с желатину треба тоді коли повністью охолоне? Чи можно через час два вже глазуровать? Десь читав шо тільки на слідуючий день...Хто знає??? Змінено 3 травня користувачем Палич Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 3 травня Намазка з желатину мажеться тільки на холодні паски. 1 Палич reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Палич 20 Опубліковано: 3 травня ясно...на холодну. Так що два- три часа мало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах