Перейти до вмісту
lana19

Чим змастити готову випічку для блиску

Recommended Posts

pirogi.jpg

Поверхность пирога должна сиять! Не важно, ягода в нем или сытная начинка. 

Самым простой способ предоставить ему такую возможность, это смазать пирог блеском сразу после отпекания:

• Растительным маслом;

• Растопленным сливочным маслом;

• Нейтральным гелем, разведенным водой в соотношение: 3 части геля : 1 часть воды (да-да, подойдет и для сытных и для ягодных пирогов).

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

340668503_1318182598746474_6499604161979594741_n.thumb.jpg.a4af3791bd052f87f943b42c61c5150a.jpg

Для блиску готового дріжджового  тіста змащую  солодкою водою ( просто цукор розмішаний  в водичці, без заварювання )  

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Щоб забезпечити готову випічку блиском, можна використовувати різні інгредієнти в залежності від типу випічки. Ось декілька популярних інгредієнтів для створення блиску:

Желатин: Розчиніть одну ложку желатину в чотирьох ложках води і дайте йому постояти протягом кількох хвилин, щоб він набув гелеподібної консистенції. Потім розігрійте його на слабкому вогні, доки він повністю не розчиниться, і додайте до цукру. Ця суміш може бути пензликом нанесена на поверхню випічки.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×