Перейти до вмісту
Максим Chef

Домашні цукерки, смачніше ніж Ferrero Rocher

Recommended Posts

 

 

Ингредиенты:

Склад:

Горіхові вафлі - 70 грам 

Фундук на начинку - 150 грам

Фундук на посипку зверху - 70 грам

Нутела - 100 грам

Шоколад - 85 грам 

Фундук цілий - 30 грам

Screenshot_48.jpg
 

Метод

Перебиваємо блендером 70 грам вафлі та висипаємо у миску; 

Перебиваємо у блендері фундук на мілку крихту (150 грам) та висипаємо його у іншу миску;

Також перебиваємо окрему порцію фундука (50грам) на посипку цукерок зверху;

Додаємо 100 грам нутели до 150 грам подрібненого фундука, перемішуємо їх;

Ставимо перемішану з горіхом нутелу до золодильника на 30 хвилин;

Після, формуємо кульки та розкатуємо їх обережно руками;

В середину додаємо нутелу та цілий фундук;

Формуємо цукерку та обвалюємо в 70 грамах крихти фундука. Такі дії родимо з усіма цукерками;

Ставимо цукерки в морозильну камеру на 15 хвилин;

Поки цукерки в морозильній камері - готуємо шоколадну глазур;

85 грам чорного шоколаду розтоплємо в мікрохвильовій пічці, додаємо 5 грам рослинної олії, перемішуємо;

Виймаємо охолоджені цукерки з морозильної камери та покриваємо їх шоколадом; 

Кладемо їх в морозильну камеру на 10 хвилин;

І цукерки готові. Дуже смачні та легкі в приготуванні домашні цукерки.

Смачного:)

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×