Перейти до вмісту
Максим Chef

Це смачніше ніж чебуреки

Recommended Posts

Ингредиенты:

TICTO:
Борошно - 250 гр
Вода (окріп) - 120 гр
Рослинна олія  - 2 ст.л.
Сіль - 2 г

Начинка:
Фарш курячий - 400 г
Цибуля - 150 г
Перець - 70 г
Цибуля зелена - 40 г
Кріп - 20 г
Моцарела - 100 г
Сухий часник 2 г
Сіль

 

В окріп додати сіль і рослинне масло. Влити суміш в борошно і замісити ложкою тісто. Коли тісто трохи охолоне, вимішуємо тісто руками 5-6 хвилин.
Тісто покласти в харчову плівку або пакет і залишити відпочивати на 30 хвилин.
Змішаний фарш смачніше, ніж фарш з одного виду мʼяса, тому пропоную використовувати свинину і
яловичину. М'ясо пропустити через м'ясорубку. Лук можна теж пропустити через м'ясорубку або дуже
дрібно порубати ножем.
Тісто розділити на 8 частин. Розкачати дуже тонкий корж діаметром 24 см. На одну половину покласти столову ложку з гіркою фаршу, розподілити, не доходячи до країв на 1,5 см. Накрити другою частиною коржі, випустити повітря. Дуже ретельно зʼєднати краю. Ножем для піци або за допомогою тарілки рівно обрізати краю.

Смажити у великій кількості рослинного масла на помірному вогні до румʼяної скоринки з кожного боку. Готові чебуреки викладаємо на паперові
рушники
Смачного)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вибачте, але це самі звичайні чебуреки. Чому ж така назва рецепту?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×