Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

Це смачніше ніж чебуреки

Recommended Posts

Ингредиенты:

TICTO:
Борошно - 250 гр
Вода (окріп) - 120 гр
Рослинна олія  - 2 ст.л.
Сіль - 2 г

Начинка:
Фарш курячий - 400 г
Цибуля - 150 г
Перець - 70 г
Цибуля зелена - 40 г
Кріп - 20 г
Моцарела - 100 г
Сухий часник 2 г
Сіль

 

В окріп додати сіль і рослинне масло. Влити суміш в борошно і замісити ложкою тісто. Коли тісто трохи охолоне, вимішуємо тісто руками 5-6 хвилин.
Тісто покласти в харчову плівку або пакет і залишити відпочивати на 30 хвилин.
Змішаний фарш смачніше, ніж фарш з одного виду мʼяса, тому пропоную використовувати свинину і
яловичину. М'ясо пропустити через м'ясорубку. Лук можна теж пропустити через м'ясорубку або дуже
дрібно порубати ножем.
Тісто розділити на 8 частин. Розкачати дуже тонкий корж діаметром 24 см. На одну половину покласти столову ложку з гіркою фаршу, розподілити, не доходячи до країв на 1,5 см. Накрити другою частиною коржі, випустити повітря. Дуже ретельно зʼєднати краю. Ножем для піци або за допомогою тарілки рівно обрізати краю.

Смажити у великій кількості рослинного масла на помірному вогні до румʼяної скоринки з кожного боку. Готові чебуреки викладаємо на паперові
рушники
Смачного)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×