Максим Chef 196 Опубліковано: 22 червня, 2023 Сирники з маком - новий варіант улюбленої страви. Спробуйте, мак додає цій страві особливої хрусткості. Творог - 400 г Жовток - 2 шт Цукор - 40 г Манка - 35 г Мак - 15 г Ванільний цукор - 5 г Спосіб приготування: В 400 грам творогу додаємо 2 жовтка та 15 грам маку, 35 грам манки та 40 грам цукру; Все перемішуємо вилкою та формуємо кульки; Викладаємо кульки на поверхню посипаною маком; Формуємо кульки за допомогою стакана; Розігріваємо сковорідку та додаємо трошки олії; Обжарюємо та маленькому вогні, декілька раз перевертаємо, щоб гарно пропеклись. Смачного! 4 Natali06, fronya40, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 22 червня, 2023 Цікаво. 👍 Треба спробувати. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах