Перейти до вмісту
Максим Chef

Сирники по новому, зберігайте цей рецепт

Recommended Posts

Сирники з маком - новий варіант улюбленої страви. Спробуйте, мак додає цій страві особливої хрусткості. 

 

Творог - 400 г

Жовток - 2 шт

Цукор - 40 г

Манка - 35 г

Мак - 15 г

Ванільний цукор - 5 г

 

Спосіб приготування: 

В 400 грам творогу додаємо 2 жовтка та 15 грам маку, 35 грам манки та 40 грам цукру;

Все перемішуємо вилкою та формуємо кульки;

Викладаємо кульки на поверхню посипаною маком;

Формуємо кульки за допомогою стакана;

Розігріваємо сковорідку та додаємо трошки олії; 

Обжарюємо та маленькому вогні, декілька раз перевертаємо, щоб гарно пропеклись. 

 

Смачного!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×