Перейти до вмісту
Максим Chef

Шашлик з курячого філе на шпажках

Recommended Posts

 

Куряче філе - 250 грам

Кабачок - 200 грам 

Гриби - 210 грам

Копчена паприка - 4 грам

Сухий часник - 2 грм 

Соєвий соус - 25 грам 

Цукор - 10 грам 

Олія - 30 грам

Сіль, перець за смаком 

 

Спосіб приготування:

Нарізаємо 250 грам курячого філе та маринуємо його копченою паприкою, сухим часником, соєвим соусом, сіллю та перцем;

Нарізаємо кабачок полу кільцями та нарізаємо гриби;

Маринуємо овочі сухим часником та соєвим соусом, також додаємо олію;

Нанизужмо овочі та куряче філе на шпажки; 

Ставимо нашу готову страву в розігріту до 220 градусів С (428F) на 20 хвилин;

 

Смачного!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×