Максим Chef 196 Posted August 1, 2023 Домашній хліб. Борошно та кефір творять чудеса. Інгредієнти: Кефір - 200 г Сіль - 2 г Вода - 100 г Борошно - 490 г Розпушувач - 2 г Вершкове масло - 50 г Кріп Часник Спосіб приготування: В миску наливаємо теплий кефір, олію, насипаємо цукор та сіль, наливаємо олію. Все ретельно перемішуємо; Додаємо борошно та перемішуємо; Вимішуємо тісто, формуємо кулю та розрізаємо її навпіл, потім нарізаємо шматочки тіста та формуємо маленькі кульки; Накриваємо кульки легкою тканиною та залишаємо на 10 хвилин; Соус: До вершкового масла додаємо часник та кріп, перемішуємо; З кульок формуємо млинчики, розтягуючи тісто; На розігріту сковорідку викладаємо млинчики з тіста та підсмажужмо з двох сторін; Смачного) 5 УкраІнка, Toxa, Олька and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
fronya40 15925 Posted August 8, 2023 Мені в дитинстві мама так часто робила. Ми називали "коржі". Потім ,після розвалу союзу, коли продукти буди в дефиціти, а мука була, я теж робила. Це смачно. 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites