Перейти до вмісту
Natali06

В'ялені сливи в оливковій олії

Recommended Posts

Ингредиенты:

Слива "Угорка" - 1кг

Оливкова олія – 2 (3) ст. л.

Суміш "Прованські трави" 1 ст.л.

Сухий чебрець 1 ч.л.

Часник - 1 зубчик

Цукор – 1 ч.л.

Сіль 1 ч. л.

Заливка:

Оливкова олія

Цукор

Сіль

Розмарин - кілька гілочок,
якщо немає свіжого, - сухий

DSC_0099-003.jpg

 

Метод

Сливу помити і розділити на 2 половинки. Кістку видалити.
Замаринувати на добу в травах, часнику та оливковій олії.
Розкласти слву на деко з папером для випічки в один шар зрізом верх. Духовку нагріти до 150с, поставити листи і виставити температуру 120с.
Тримала години три-чотири. Міняти деко місцями час від часу, а останні пів години включити конвекцію.

20863675_1081494112204163_1784540622143148182_o.jpg

Окремо в сотейнику приготувати заливку з оливкової олії, розмарину та чебрецю. Додати трохи цукру та солі. Довести до 70С.
Часник не додавати (за бажанням). Достатньо того. що поклали, коли замаринували сливу, щоб його аромат не забивав аромат трав та сливи.

Баночки простерилізувати в духовці, викласти в них акуратно зливу і залити гарячим ароматним маслом.

 

Украіна

Знам'янка

Війна росії  з Україною

День 548

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×