Jump to content
Sign in to follow this  
Natali06

Томатна паста в домашніх умовах

Recommended Posts

Ингредиенты:

Помідори

 Сіль

Цукор

 Олія

367927768_1319307208701956_1342955422232466076_n.jpg

Метод

Помидори промити. Пропустити плоди через соковитискач, Сік закип'ятити. Залишити каструлю з соком на плиті приблизно на добу (якщо велика каструля), щоб сік відстоявся і повністю охолонув.
Далі слід процідити сік. Перелити сік у наволочку або мішок (Як від цукру. Білий). Підвісити мішок із соком. Вниз поставити таз для збирання рідини. Залишити на ніч. Вранці перекласти відціджену пасту в каструлю. Додати за смаком - рослинну олію, сіль, трохи цукру.

Прогріти пасту повністю на невеликому вогні протягом 30 хвилин (приблизно). Пасту періодично помішувати. Розкласти пасту по стерильним баночкам і закатати кришками.

 

bc44cf2a(1).jpg

Украіна

Знам'янка

Війна росії  з Україною

День 549

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×