Перейти до вмісту
Natali06

Томатна паста в домашніх умовах

Recommended Posts

Ингредиенты:

Помідори

 Сіль

Цукор

 Олія

367927768_1319307208701956_1342955422232466076_n.jpg

Метод

Помидори промити. Пропустити плоди через соковитискач, Сік закип'ятити. Залишити каструлю з соком на плиті приблизно на добу (якщо велика каструля), щоб сік відстоявся і повністю охолонув.
Далі слід процідити сік. Перелити сік у наволочку або мішок (Як від цукру. Білий). Підвісити мішок із соком. Вниз поставити таз для збирання рідини. Залишити на ніч. Вранці перекласти відціджену пасту в каструлю. Додати за смаком - рослинну олію, сіль, трохи цукру.

Прогріти пасту повністю на невеликому вогні протягом 30 хвилин (приблизно). Пасту періодично помішувати. Розкласти пасту по стерильним баночкам і закатати кришками.

 

bc44cf2a(1).jpg

Україна

Знам'янка

Війна росії  з Україною

День 549

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×