Natali06 18 069 Опубліковано: 26 серпня, 2023 Ингредиенты: Помідори Сіль Цукор Олія Метод Помидори промити. Пропустити плоди через соковитискач, Сік закип'ятити. Залишити каструлю з соком на плиті приблизно на добу (якщо велика каструля), щоб сік відстоявся і повністю охолонув. Далі слід процідити сік. Перелити сік у наволочку або мішок (Як від цукру. Білий). Підвісити мішок із соком. Вниз поставити таз для збирання рідини. Залишити на ніч. Вранці перекласти відціджену пасту в каструлю. Додати за смаком - рослинну олію, сіль, трохи цукру. Прогріти пасту повністю на невеликому вогні протягом 30 хвилин (приблизно). Пасту періодично помішувати. Розкласти пасту по стерильним баночкам і закатати кришками. Україна Знам'янка Війна росії з Україною День 549 4 Справжня господиня, Дяна, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах