Максим Chef 196 Опубліковано: 13 вересня, 2023 Ингредиенты: TICTO: Борошно - 250 гр Вода (окріп) - 120 гр Рослинна олія - 2 ст.л. Сіль - 2 г Начинка: Фарш курячий - 400 г Цибуля - 150 г Перець - 70 г Цибуля зелена - 40 г Кріп - 20 г Моцарела - 100 г Сухий часник 2 г Сіль В окріп додати сіль і рослинне масло. Влити суміш в борошно і замісити ложкою тісто. Коли тісто трохи охолоне, вимішуємо тісто руками 5-6 хвилин. Тісто покласти в харчову плівку або пакет і залишити відпочивати на 30 хвилин. Змішаний фарш смачніше, ніж фарш з одного виду мʼяса, тому пропоную використовувати свинину і яловичину. М'ясо пропустити через м'ясорубку. Лук можна теж пропустити через м'ясорубку або дуже дрібно порубати ножем. Тісто розділити на 8 частин. Розкачати дуже тонкий корж діаметром 24 см. На одну половину покласти столову ложку з гіркою фаршу, розподілити, не доходячи до країв на 1,5 см. Накрити другою частиною коржі, випустити повітря. Дуже ретельно зʼєднати краю. Ножем для піци або за допомогою тарілки рівно обрізати краю. Смажити у великій кількості рослинного масла на помірному вогні до румʼяної скоринки з кожного боку. Готові чебуреки викладаємо на паперові рушники Смачного) 1 Toxa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 13 вересня, 2023 Вибачте, але це самі звичайні чебуреки. Чому ж така назва рецепту? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах