Перейти до вмісту
Natali06

Помідори з часником консервовані в яблучному соку

Recommended Posts

Ингредиенты:

На банку 3л:

Помідори – 2кг
Часник – 1 головка.

На 1 л яблучного соку:

Сіль  – 50г
Цукор – 50г

be3be0138f8280801f16b1fac9704806.jpg
 

Метод

Часник очистити, томати 30 секунд бланшувати в окропі,
потім дерев'яною паличкою зробити зверху 2-3 проколи, щоб шкірка у
їх не потріскалася.
Закип'ятити яблучний сік із сіллю та цукром.

Томати укласти в трилітрову банку, пересипаючи часником і залийте їх окропом за допомогою половника, накрийте банки стерилізованими кришками і дайте настояться помідорам в окропі 10 хвилин.

Після цього зніміть з банок кришки для консервації, по черзі одягнувши на кожну банку чисту стерилізовану пластмасову кришку лійку, злийте воду назад у каструлю і знову прокип'ятіть. Зробіть другу заливку і дайте відстояти помідорам вдруге в окропі 10 хвилин.

Залити томати гарячим яблучним соком.
Швидко закатати і перевернути догори дном до остивання.

Не знаю, як на смак. Робила  вперше .Відгук  буде після дегустації.

 

Україна

Знам'янка

Війна росії  з Україною

День 570

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×