Jump to content
Sign in to follow this  
Natali06

Помідори з часником консервовані в яблучному соку

Recommended Posts

Ингредиенты:

На банку 3л:

Помідори – 2кг
Часник – 1 головка.

На 1 л яблучного соку:

Сіль  – 50г
Цукор – 50г

be3be0138f8280801f16b1fac9704806.jpg
 

Метод

Часник очистити, томати 30 секунд бланшувати в окропі,
потім дерев'яною паличкою зробити зверху 2-3 проколи, щоб шкірка у
їх не потріскалася.
Закип'ятити яблучний сік із сіллю та цукром.

Томати укласти в трилітрову банку, пересипаючи часником і залийте їх окропом за допомогою половника, накрийте банки стерилізованими кришками і дайте настояться помідорам в окропі 10 хвилин.

Після цього зніміть з банок кришки для консервації, по черзі одягнувши на кожну банку чисту стерилізовану пластмасову кришку лійку, злийте воду назад у каструлю і знову прокип'ятіть. Зробіть другу заливку і дайте відстояти помідорам вдруге в окропі 10 хвилин.

Залити томати гарячим яблучним соком.
Швидко закатати і перевернути догори дном до остивання.

Не знаю, як на смак. Робила  вперше .Відгук  буде після дегустації.

 

Україна

Знам'янка

Війна росії  з Україною

День 570

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×