Natali06 18 117 Опубліковано: 16 вересня, 2023 Ингредиенты: На банку 3л: Помідори – 2кг Часник – 1 головка. На 1 л яблучного соку: Сіль – 50г Цукор – 50г Метод Часник очистити, томати 30 секунд бланшувати в окропі, потім дерев'яною паличкою зробити зверху 2-3 проколи, щоб шкірка у їх не потріскалася. Закип'ятити яблучний сік із сіллю та цукром. Томати укласти в трилітрову банку, пересипаючи часником і залийте їх окропом за допомогою половника, накрийте банки стерилізованими кришками і дайте настояться помідорам в окропі 10 хвилин. Після цього зніміть з банок кришки для консервації, по черзі одягнувши на кожну банку чисту стерилізовану пластмасову кришку лійку, злийте воду назад у каструлю і знову прокип'ятіть. Зробіть другу заливку і дайте відстояти помідорам вдруге в окропі 10 хвилин. Залити томати гарячим яблучним соком. Швидко закатати і перевернути догори дном до остивання. Не знаю, як на смак. Робила вперше .Відгук буде після дегустації. Україна Знам'янка Війна росії з Україною День 570 2 Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах