Магда 2 233 Опубліковано: 21 квітня, 2024 Ингредиенты: Риба червона - 300 гр Корінь селери - 0,5 шт. маленького Пастернак - 0,5 шт. Корінь петрушки - 1 шт. Картопля - 3 шт. Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Часник - 2 зубчика Перець горошком чорний, білий, рожевий Насіння кропу, фенхелю, коріанндру Лавровий лист Італійські трави Зелень петрушки, цибуля зелена Метод Все дуже просто і швидко. В каструлю дрібно порізати овочі, крім часнику, залити водою, поставити варитися. Коли картопля буде напівготова - додати рибу, спеції, варити до готовності риби. Старатися варити на повільному вогні та не дуже інтенсивно помішувати, аби не поламати та не подрібнити рибу. За пару хвилин до готовності в каструлю додати подріблену зень та порізаний слайсами часник, посолити. Думаю, я ні для кого Америку не відкрию, але раптом комусь стане цікаво. Як і в любій страві тут дуже важливі приправи, вони роблять юшку насиченою, гармонійною. Ще хочу сказати про картоплю - я її можу взагалі не класти, тут мені головне пастернак і морква, вони дають дуже смачний солодкуватий присмак. Ще дуже важлива складова - піджарені грінки, натерті часником - це просто "маст хев" для юшки :) Я іноді купую цілу форель, розбираю її на філе та "супові набори" - голова, хвіст, животики. Філе засолюю, а все інше порційно морожу саме на юшку. Сьогодні знайшла в морозильці пакетик з животиками, за півгодини ми вже обідали :) 7 Наташшшка, Справжня господиня, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах