Фрекен Бок 3559 Posted April 23, 2024 Ингредиенты: Шоколад Метод Найефектніший, найпростіший і великодніший декор! Працює з будь-яким шоколадом будь-яких кольорів. Можна зробити десятки та зберігати в прохолодному місці. Намагалася зробити із лівої плитки шоколаду, не вийшло. З того, що на головному фото – легко. У морозилці охолодила плоску тарілку для торта, на неї тонко відсадила розтоплений шоколад. Шоколад не темперувала! Ножем збирала нитки, руками в рукавичках закручувала. Шоколад гнеться, поки повністю не охолонув. Охолонув - тримає форму. video5280545342767513260.mp4 Джерело - інтернет Україна Кривий Ріг Війна росії з Україною День 790 4 Справжня господиня, lana19, Наташшшка and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites