Перейти до вмісту
Справжня господиня

Галета з абрикосами або будь-якою фруктовою начинкою

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тісто 
Борошно 250 г
Цукор 2 ст.
Сіль щіпка
Розпушувач 3 ч. л. (10г)
Олія раф.  70 г
Окріп 100 мл

449102517_472173482027936_9219798189733968940_n.jpg

Метод


Тісто замісити - до борошна додати цукор, сіль, розпушувач, перемішати, влити олію і влити окріп (можна просто дуже гарячу воду). Замісити тісто ложкою, як трохи охолоне, вимісити рукою.
Покласти на холод 30 хвилин.

Абрикоси проварити з крохмалем та цукром.


Далі сформувати галету прямо на тефлоновому листі на деку, викласти начинку, загорнути краї.
Випікати за 200 град. без конвекції режим верх-низ приблизно 25-30 хвилин.

 

Галетний бум!
Ось таку галету спекла сьогодні, встигла у віконце, коли була електроенергія.
Поки ходила за планшетом для фото, чоловік встиг відхопити шматок до чаю.
Тісто виходить дуже смачним, м'яким, пишним. Начинки можна будь-які, зазвичай роблю, з чим знайшла.
Всім смачного!

 

Україна. Дніпро

Війна росії  з Україною

День 855

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×