Перейти до вмісту
Максим Chef

Кабачки тепер не смажу, готую ось так.

Recommended Posts

Кабачок - 300 грам  
Куряче філе - 1шт
Сулугуні - 100 грам
Яйце куряче - 1 шт
Сухий часник - 2 грама 
Сіль, перець
Мука - 60 грам;
Кріп - 10 грам 

Спосіб приготування: 
Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;
Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;
Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;
На деко вистилаємо пергамент;
Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;
Викладаємо кульки на пергамент;
Ставимо страву в розігріту до 220 С 
духовку на 17 хвилин

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×