Jump to content
Максим Chef

Кабачки тепер не смажу, готую ось так.

Recommended Posts

Кабачок - 300 грам  
Куряче філе - 1шт
Сулугуні - 100 грам
Яйце куряче - 1 шт
Сухий часник - 2 грама 
Сіль, перець
Мука - 60 грам;
Кріп - 10 грам 

Спосіб приготування: 
Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;
Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;
Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;
На деко вистилаємо пергамент;
Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;
Викладаємо кульки на пергамент;
Ставимо страву в розігріту до 220 С 
духовку на 17 хвилин

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×