Pitochka 3324 Posted September 4 Ингредиенты: Опара: Вода 550г Цукор 11г Дріжджі сухі 11г В опару додати: Борошно - 900г Сіль -18г Олія рослинна 50г Сир тертий (пармезан) 50г Прованські трави 5г Кунжут чорний(за бажанням) 5г Метод Зробити опару. Додати до опари інгредієнти за списком. Перемішати і залишити на 30 хв. Замісити тісто і зразу ж поділити на кульки по 15 гр. Виходить їх дуже багато, шт 40-50. Залишаємо ще на 30 хв, щоб підійшли під плівку, щоб не сохли. Розкачуємо кульку у тоненьку паличку, 25 см довжиною (приблизно). Випікати 160' 15 хв, щоб хруствли при розломі. В домашній духовці температура десь 180, час - регулювати. Як тільки витягуєте з духовки - вони м'якуваті, як вистигнуть - стають хрумкими. Олію додавала соняшникову, але можна і оливкову. Пармезан - на дрібну терку, можна замінити просто на твердий сир. Кунжут я не додавала. Ррецепт грісіні робочий, класний, смачний! 3 lana19, Магда and Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites