Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Опара:
Вода 550г
Цукор 11г
Дріжджі сухі 11г

В опару додати:
Борошно - 900г
Сіль -18г
Олія рослинна 50г
Сир тертий (пармезан) 50г
Прованські трави 5г
Кунжут чорний(за бажанням) 5г

5307975766039980520.jpg
 

Метод

Зробити опару. 
Додати до опари інгредієнти за списком. 
Перемішати і залишити на 30 хв.
Замісити тісто і зразу ж поділити на кульки по 15 гр. Виходить їх дуже багато, шт 40-50. Залишаємо ще на 30 хв, щоб підійшли під плівку, щоб не сохли.

Розкачуємо кульку у тоненьку паличку, 25 см довжиною (приблизно). Випікати 160' 15 хв, щоб хруствли при розломі.
В домашній духовці температура десь 180, час - регулювати.
Як тільки витягуєте з духовки - вони м'якуваті, як вистигнуть - стають хрумкими.
Олію додавала соняшникову, але можна і оливкову. Пармезан - на дрібну терку, можна замінити просто на твердий сир.
Кунжут я не додавала.
Ррецепт грісіні робочий, класний, смачний!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×