Перейти до вмісту
Дачниця

Лєчо з кабачків

Recommended Posts

Ингредиенты:

(склянка використовується 250г)
- 3 кг кабачків;
- 5 шт. солодкого перцю;
- 1-2 шт. гіркого перцю;
- 2 гол. часнику;
- 1 ст. цукру;
- 1 ст. рослинної олії;
– 0,5 ст. оцту 9%-го;
- 400-500 г томатної пасти;
- 2 ст. солі

5390946442480313033.jpg

Метод

Якщо кабачки молоді - насіння не вирізаємо. Нарізаємо кабачки сантиметровими брусками.
Перець очищуємо від насіння та розрізаємо навпіл.
Очищуємо часник.  Готуємо гострий перець.
У велику каструлю висипаємо кабачки.
Солодкий і гіркий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку.  Перекручені інгредієнти додаємо до кабачків.
Додаємо до овочів цукор, рослинне масло, оцет, сіль, томатну пасту.  Все добре перемішуємо і залишаємо на 3 години до виділення рідини з овочів.
Каструлю з овочами ставимо на вогонь доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин. Періодично помішуючи.
Паралельно стерилізуємо півлітрові банки.
В гарячі стерилізовані банки розкладаємо лечо та закатуємо стерильними кришками.
Закриті банки накриваємо ковдрою і залишаємо до вистигання.

Ну дуже смачно!

5388874563141624833 (1).jpg

Фото НатальяН. Дякую!

 

Україна

Київ

Війна росії  з Україною

День 924

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×