Перейти до вмісту
спокусницЯ

Джем " Чилі-Груша (яблуко) "

Recommended Posts

Ингредиенты:

Перець гострий - 4 стручка

Перець солодкий очищений - 300г

Груша очищена- 300г

Яблучний (винний) оцет 6 % - 150мл

Цукор - 500г

Желатин - 40г

5406809436036653824.jpg

Метод

Якщо хочете зробити джем гострішимне вибирайте з гострого перцю насіння.
Овочі та грушу перекрутити на м'ясорубці. ( Каюсь, я замінила грушу яблуком і мені сподобався результат. Думаю кислинка яблука тут дуже доречна).
Усі інгредієнти покласти у каструлю. Додати цукор та оцет,  перемішати. Довести до кипіння та проварити 1 хвилину. Додати  сухий желатин ретельно перемішуючи.
Проварити ще 1 хвилину. Розкласти джем по стерилізованим баночкам, накрити  стерилізованими кришками і простерилізувати баночки з джемом у каструлі з киплячою водою протягом 10 хвилин.  Закрутити. перевернути баночки догори дном і укутати до повного вистигання. Іноді  готовий джем потрібно  поставити в холодильник, щоб він застиг. В цей раз в мене був желатин на 240 блюм тому джем густий навіть без холоду. 

Якби я їла солодке, то мені, навіть при тому, що я не люблю гостре, сподобалось!

 

Україна

Житомирська обл

Війна росії  з Україною

День 930

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×