Перейти до вмісту
Pitochka

Сочники Кропивницькі

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тісто:
2ст. борошно
1 яйце
100гр. маргарину
1\4ч.л.солі
1ч.л. соди (оцтом)
0.5ст.цукру
4ст.л. сметани
Начинка:
200 гр.творога
1ст.л.цукру
1білок
1ст.л.борошна

5328266157913923894 (1).jpg

Метод

Для тіста.
Маргарин розтопити. Змішати всі продукти.вимісити тісто, що б від рук відставало. Розкачати, вирізати блюдечком кола, на кожне - начинку і скласти навпіл. Краю защипнути. Змастити жовтком. Пекти при 200' С до рум'яної скоринки.


М'яке пісочне тісто, начинка - супер)

 

 

Україна

Війна росії  з Україною

День 1002

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×