Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

Секрети приготування паштету.

Recommended Posts

Ділюсь рецептом вишуканого та неймовірно смачного паштету із курячої печінки, який смакуватиме вам і на сніданок, обід, та вечерю. Весь секрет у способі його приготування. Швидко, смачно, та ще й на додачу рецепт смачного та корисного апельсинового конфітюра описаний у відео. 

 

Склад:

Печінка куряча - 700 гр

Морква  - 150 гр

Цибуля - 150 гр

Вершкове масло - 120 гр

Вершки 18% - 120 гр 

Молоко - 150 гр 

Сіль перець за смаком!

 

Апельсиновий конфітюр:

Апельсини - 3 шт 

Цукор - 1,5 ст. ложки

Вода - 100 гр
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×