Перейти до вмісту
Максим Chef

Секрети приготування паштету.

Recommended Posts

Ділюсь рецептом вишуканого та неймовірно смачного паштету із курячої печінки, який смакуватиме вам і на сніданок, обід, та вечерю. Весь секрет у способі його приготування. Швидко, смачно, та ще й на додачу рецепт смачного та корисного апельсинового конфітюра описаний у відео. 

 

Склад:

Печінка куряча - 700 гр

Морква  - 150 гр

Цибуля - 150 гр

Вершкове масло - 120 гр

Вершки 18% - 120 гр 

Молоко - 150 гр 

Сіль перець за смаком!

 

Апельсиновий конфітюр:

Апельсини - 3 шт 

Цукор - 1,5 ст. ложки

Вода - 100 гр
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×