fronya40 15 975 Опубліковано: 20 годин назад Інгредієнти : 700 гр яблук( вже почищені і порізані шматочками) 250 гр води Можна без цукру,але я 3 ложечки добавила. 70 гр желатину ( в мене був листковий) і це не опечатка, так,70 гр це багато я думала,ні,все нормально. Ну і корисно. Желатин ,це 90 % білка. Я не знаю,як це назвати. Але я сьогодні відважилась ЦЕ зробити,і хочу з вами поділитися. Ну і зберегти для себе. І так,яблука залити водою,варити ,щоб були м'які,тоді блендером зробіть пюре.( З цукром самі розберетеся,скільки по смаку). А желатин в інтернеті пропонували прямо в пюре ,але в мене був тільки листовий,тому я його замочила і на вогню розтопила. Поставила взбивати пюре з желатином. Було написано 20 хв,я так і зробила. Спочатку нічого не відбувалося,а через 20 хв получилось дуже пишна маса,як піна. Тоді я в 2 дві форми ,застелені пергаментом вилити це ,і в холодильник. Воно застигло. Я думала буде резинове,- НІ, дуже ніжне. Так що рекомендую !!! 3 Магда, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 407 Опубліковано: 19 годин назад О, клас! А я в інсті бачила рецепт і все ніяк не спромоглася зробити, вже і яблука була купила, та так і руки не дійшли випробувати. А тут нарешті живий справжній приклад і відгук! Дуже апетитно і заманчиво на фото виглядають, прям яблучні хмаринки. Тепер обов'язково зроблю! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 294 Опубліковано: 19 годин назад Танюшка, яка ти молодчинка, що поділилась з нами своіми «хмаринками»! Дякую! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 975 Опубліковано: 18 годин назад 35 хвилин тому, Магда сказав: О, клас! А я в інсті бачила рецепт . Так,і я побачила. І все хотіла,хотіла ..робити зовсім не важко. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах