Jump to content
fronya40

Яблучний смаколик

Recommended Posts

Інгредієнти :

700 гр яблук( вже почищені і порізані шматочками)

250 гр води

Можна без цукру,але я 3 ложечки добавила.

70 гр желатину ( в мене був листковий) і це не опечатка, так,70 гр це багато я думала,ні,все нормально. Ну і корисно. Желатин ,це 90 % білка.

Я не знаю,як це назвати. Але я сьогодні відважилась ЦЕ зробити,і хочу з вами поділитися. Ну і зберегти для себе. 

І так,яблука залити водою,варити ,щоб були м'які,тоді блендером зробіть пюре.( З цукром самі розберетеся,скільки по смаку). А желатин в інтернеті пропонували прямо в пюре ,але в мене був тільки листовий,тому я його замочила і на вогню розтопила. Поставила взбивати пюре з желатином. Було написано 20 хв,я так і зробила. Спочатку нічого не відбувалося,а через 20 хв получилось дуже пишна маса,як піна. Тоді я в 2 дві форми ,застелені пергаментом вилити це ,і в холодильник. Воно застигло. Я думала буде резинове,- НІ, дуже ніжне.

Так що рекомендую !!!

file_000000003a94720ebd9e18fce615be77.png

О, клас! А я в інсті бачила рецепт і все ніяк не спромоглася зробити, вже і яблука була купила, та так і руки не дійшли випробувати. А тут нарешті живий справжній приклад і відгук! Дуже апетитно і заманчиво на фото виглядають, прям яблучні хмаринки. Тепер обов'язково зроблю!

Танюшка, яка ти молодчинка, що поділилась з нами  своіми «хмаринками»! Дякую! 

35 хвилин тому, Магда сказав:

О, клас! А я в інсті бачила рецепт .

Так,і я побачила. І все хотіла,хотіла ..робити зовсім не важко.