Перейти до вмісту
fronya40

Яблучний смаколик

Recommended Posts

Інгредієнти :

700 гр яблук( вже почищені і порізані шматочками)

250 гр води

Можна без цукру,але я 3 ложечки добавила.

70 гр желатину ( в мене був листковий) і це не опечатка, так,70 гр це багато я думала,ні,все нормально. Ну і корисно. Желатин ,це 90 % білка.

Я не знаю,як це назвати. Але я сьогодні відважилась ЦЕ зробити,і хочу з вами поділитися. Ну і зберегти для себе. 

І так,яблука залити водою,варити ,щоб були м'які,тоді блендером зробіть пюре.( З цукром самі розберетеся,скільки по смаку). А желатин в інтернеті пропонували прямо в пюре ,але в мене був тільки листовий,тому я його замочила і на вогню розтопила. Поставила взбивати пюре з желатином. Було написано 20 хв,я так і зробила. Спочатку нічого не відбувалося,а через 20 хв получилось дуже пишна маса,як піна. Тоді я в 2 дві форми ,застелені пергаментом вилити це ,і в холодильник. Воно застигло. Я думала буде резинове,- НІ, дуже ніжне.

Так що рекомендую !!!

file_000000003a94720ebd9e18fce615be77.png

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

О, клас! А я в інсті бачила рецепт і все ніяк не спромоглася зробити, вже і яблука була купила, та так і руки не дійшли випробувати. А тут нарешті живий справжній приклад і відгук! Дуже апетитно і заманчиво на фото виглядають, прям яблучні хмаринки. Тепер обов'язково зроблю!

Поділитися повідомленням

Танюшка, яка ти молодчинка, що поділилась з нами  своіми «хмаринками»! Дякую! 

Поділитися повідомленням

35 хвилин тому, Магда сказав:

О, клас! А я в інсті бачила рецепт .

Так,і я побачила. І все хотіла,хотіла ..робити зовсім не важко.

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз