спокусницЯ 6 570 Опубліковано: 9 годин назад Ингредиенты: Опара: 20 г свіжих дріжджів (7г сухих) 120 г молока 25 г цукру 40 г борошна Тісто: 175 г яєць 25 г +115 г цукру 250 г кисломолочного сиру 1/4 ч.л. куркуми ванілін 1/3 ч.л. солі 50г вершкового масла 300г борошна ( +150 г) цедра з 1-2 апельсинів 100 г апельсинових цукатів (або сок 1 апельсина + 100 г кураги) Приготування: Якщо ви вирішили робити з курагою, її потрібно порізати міленько і замочити в апельсиновому соці заздалегідь. Можна додати алкоголя) Опара. Дріжджі покришити, додати нехолодне молоко, цукор, борошно, перемішати і залишити на 15-30хв, щоб збільшилось в розмірі рази в два. Тісто. Сир перетерти ( на сито, блендером, головне, щоб була гладенька маса) Поставити в холодильник, в тісто даємо його холодним! Яйця ( холодні) , цедра, куркума, сир , ваніль і 25 г цукру в чашу комбайна, трішки перемісити. Додати 300г борошна. ( в основному рецепті саме така кількість борошна, але я додаю ще 150 г , мені так більше подобається) Місити 10-15 хв. Тепер настала черга ввести залишок цукру 115 г ( щоб трішки охолодити тісто, яке нагрілось за час замісу, цей цукор в мене стоїть в холодильнику, заздалегідь) Перемісити. Додаємо сіль і масло. Масло не тепле, але не тверде, порізане на маленькі шматочки. Замішуємо ще 5-10 хв. І вводимо цукати, трішки вмісили і досить! Тісто липке! Тісто не туге. Даємо підійти в рази 2-3. Розкладаємо по формочкам, ( на половину форми) чекаємо щоб підійшло і випікаємо при температурі 180 до температури в середині пасочки 93-95 градусів. Печу з додаванням води на дно духовки. Не намагайтесь досягнути вищої температури в середині, перепікання висушує! Після випікання охолоджую догори дригом, підвісивши на шпажки. Покриваю паски тільки Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки Якщо є бажання зробити її з апельсиновою ноткою, замініть воду на сік апельсиновий ( а якщо ще мало, ароматизатор в допомогу)) Рецепт не важкий, усе приготування займає не більше 4 годин. 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах