Перейти до вмісту
Коник

Печиво про яке треба забути

Recommended Posts

Ингредиенты:

Білок яйця 1 шт (30г)
Цукрова пудра 1/2 стакану (125 г)
Горіхи (будь-які)-1/2 стакану
Шоколад шматочками
(у мене шоколадні дропси) 1/2 стакану
Кокосова стружка 75 г
Ванільний цукор - 1 пакетик (8 г)

5465248848423883539.jpg

Метод

Збиваємо білок до піків, додаємо поступово цукрову пудру, знову збиваємо до піків (можете перевернути миску над головою комусь, хто поруч, якщо з миски не витікають, то збили достатньо)))).
Додаємо кокосову стружку, шоколад і горіхи, тісто буде густе, трохи крихке.

5465248848423883567 (1).jpg

За рецептом викласти печиво треба обов’язково на деко застелене ФОЛЬГОЮ, але я б була не я, якби все так і зробила))))), весь час я викладала печиво на пергамент чи тефлоновий килимок. і тільки потім звертала увагу, що треба було на фольгу.

Цього разу, я нарешті виклала  частину на фольгу, а частину на тефлоновий килимок. Скажу чесно на фользі мені не сподобалось, в деяких місцях вона прилипла і було не зручно віддирати і економічно не вигідно, з приводу приготування, трошки сухіше печиво, але зовсім трошки, майже не помітно…. Висновок: далі буду робити на тефлоновому килимку чи пергаменті.

5465248848423883568 (1).jpg

Духовку розігріти до 230-250 градусів, поставити деко в духовку на 1-2 хвилини, вимкнути духовку і не відкривати 12 годин!!!!
Я це роблю на ніч.

Печиво дуже смачне, готується швидко і дуже гарна альтернатива щодо утилізації білків, особливо після виготовлення пасочек/панетоне. 

Україна

Київ

Війна росії  з Україною

День 1533

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз