Natali06 18563 Опубліковано: Tuesday в 21:55 Ингредиенты: Яблука — 2 кг (використовувався сорт «Слава Побєдітелю» вага очищених від серцевини яблук) Цукор — 700 г Метод Підготовка яблук: Помийте яблука та видаліть серцевину, але шкірку не знімайте — у ній міститься багато пектину, завдяки якому повидло буде густим. Подрібнення: Наріжте яблука дольками та пропустіть через електром'ясорубку (вони одразу пустять сік). Змішування: Додайте до яблучного пюре цукор, ретельно перемішайте та поставте на плиту. Перший етап варки: Доведіть масу до кипіння, трохи зменште вогонь і варіть приблизно 20 хвилин, періодично помішуючи. Збивання блендером: Гаряче яблучне пюре пробийте занурювальним блендером. Маса стане однорідною, шовковистою та ніжною, без єдиного шматочка чи крупинки. Фінальне тушкування: Після цього проваріть масу ще близько 10 хвилин. Консервація: Гаряче повидло розлийте по чистих баночках. Вже наступного дня повидло стає густим-густим, ніжним, ароматним і дуже смачним! Цей рецепт дуже простий і швидкий. Завдяки тому, що яблука варяться зі шкіркою, повидло виходить неймовірно густим і насиченим! Україна Знам’янка Війна росії з Україною День 1672 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2544 Опубліковано: 13 годин назад Я влітку робила подібний джем, якраз з такого сорту яблук, придумала сама собі рецепт, бо яблука були, але зеленкуваті, ті що опадають. Але я побоялася дати мало цукру, давала приблизно грам 700 на кілограм яблук. Вийшов смачний ніжний джем, але засолодкий. Тепер буду знати, що можна сміливо зменшувати кількість цукру. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах