Сусля 4 587 Опубліковано: 20 лютого, 2017 Ингредиенты: Сир м'який - 200гЯйця - 2 шт.Цукор - 1 склянкаБорошно - 280гСода - 1 ч.л.Крем:Молоко - 1 лЯйця - 2 шт.Цукор - 1 склянкаБорошно - 4 ст.л.Масло вершкове - 100г Спосіб приготування Яйця розтерти з цукром, додати сир та борошно, змішане з содою. Вимісити тісто та залишити у холодильнику на 2 години. Потім розділити на 12 частин, але в мене це не завжди виходить, не знаю чому, то я роблю 10 частин. Розкатати тоненько і випекти у духовці на сухої пательні. І ще гарячі коржі швидко обрізати по формі, я кладу зверху велику тарілку або кришку від каструлі і обрізаю швиденько. Потім коли коржі застигнуть вони вже будуть твердими. Обрізки залишити, не з'їдати! Крем. Яйця, цукор, борошно розтерти, додати трохи молока. Молоко, те ще залишилось, поставити на вогонь, довести до кипіння і обережно додати яєчно-цукрову суміш. Як тільки загусне, додати масло та прибрати з вогню. Щоб крем зверху не брався скоринкою, накрити пакетиком, тобто покласти пакетик на сам крем, щоб торкався. Потім коли крем застигне, то зверху не буде плівки. Потім перемастити коржі кремом, обмазати зверху, ті обрізки, що залишилися, розчавити качалкою, щоб отримати крихти, ними обсипати торт зверху, та з боків. Я обсипала тільки зверху. по боках в мене шоколадні осколки. Примітки Отакої в нас тортик. Чому він дієтичний... а Бог його знає так його назвала невістка. Коли брат оженився, а це було майже 30 років тому, то Оленка, коли прийшла до нас жити, перше, що зробила- спекла торт! Цім підкорила серце мого татуся, все його життя, це був його улюблений торт. Смочного! 20 AlenaT, Уляна-ляна, valuhka та 17 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 лютого, 2017 Жовтенький полосатик! Точно дiетичний, два чи три шматка, можно съесть за раз запросто! :vkusno 1: 2 Сусля та Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 20 лютого, 2017 Обожнюю такі торти 1 Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 20 лютого, 2017 два чи три шматка, можно съесть за раз запросто! дійсно, він такий легкий, з'їси та не помітиш як Жовтенький полосатик! бо на домашніх яйцях :vkusno 1: 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 15 вересня, 2018 @Сусля,так це справжній дієтичний торт!!!!! Без півкг масла,як завжди. Дякую. Питання- сир- це творог? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 15 вересня, 2018 Так, сир це творог )) 3 fronya40, УкраІнка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах