Перейти к содержимому

Свиняча печінка в томатно-соє...

Просмотров: 2008
Лайков: 4
Опубликовано: 15.07.2016
Салат в запеченном кабачке с...

Просмотров: 1798
Лайков: 6
Опубликовано: 02.06.2016
Кукурузная каша - самые быстр...

Просмотров: 2475
Лайков: 5
Опубликовано: 31.05.2016
Как перенести изображение на...

Просмотров: 10391
Лайков: 21
Опубликовано: 30.11.2015

Фотография

Сирник з лимонною помадкою. Рецепт Д.Цвек

сир творог лимонна помадка д.цвек сирник

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 4

#1 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 464
  • 888 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 28 Апрель 2017 - 18:29

Ингредиенты:
Сир кисломолочний - 1кг
Яйця - 8 шт.
Цукор - 250г
Масло вершкове - 150г
Родзинки - 100г
Манна крупа - 4 ст.л.
Цедра одного лимона.

Помадка:
Цукор - 300г
Вода - 0,5 скл.
Оцет - 1 ч.л.
Масло вершкове- 1 ст.л.
Сік одного лимона


med_gallery_1176_573_1055934.jpg
 
                                 

Спосіб приготування

 

Яйця розділити на білки та жовтки.

Жовтки розтерти з цукром. Окремо збити білки.

Сир пропустити через м'ясорубку або збити блендером, з'єднати з розтертими з цукром жовтками і вершковим маслом.

Пухку масу вимішати із збитими білками, манкою, родзинками ,лимонною цедрою.

Викласти в форму 26х26х7,5 см і пекти 1 год. при t 180°.

 

 Лимонна помадка.

Зварити сироп з цукру, води й оцту і ще гарячим розтерти з маслом, ванількою і лимонним соком.

Приготовленою помадкою полити сирник.

Прикрасити родзинками, горішками, лимоном.

 

Примітки

                                                               

Цей сирник має яскравий лимонний смак і аромат.
Пекли у формі 26х26х7,5см.  Якщо хочете вищий сирник,тоді візьміть форму меньшого розміру.

 

Смачного!!!        

 

med_gallery_1176_573_1116394.jpg     

  

med_gallery_1176_573_507488.jpg

 


  • Natali06, lana19, fronya40 и 4 другим это нравится

#2 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    12 652
  • 7 347 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 28 Апрель 2017 - 20:57

Оксаночка,  вместо того, чтобы читать рецепт,  я просто сижу и с удовольствием  смотрю , как твои  помощники готовят. :smile:   Какие они у тебя молодцы! :0_8e0d2_28d964f1_S:   Тебя  ,  к съемкам, не привлекают ?

   Рецепт очень хороший!  Попробую  приготовить, Спасибо! :flowerss:  :flowerss:  :flowerss: ( всем 3 девочкам :smile: )


  • fronya40 и Уляна-ляна это нравится

#3 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 464
  • 888 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 28 Апрель 2017 - 21:45

Тебя  ,  к съемкам, не привлекают ?

Якось  зробила одну спробу їм допомогти ,то мій голос на відео  був  як чужий . От і відмовилась від  тих зйомок. Від того часу тільки поза кадром дівчатам щось підказую і допомагаю переважно мити посуд.

Рецепт очень хороший!  Попробую  приготовить, Спасибо!     ( всем 3 девочкам )

Дякуємо і я , і Улянка,а Ніночка  теж передає подяку з Буковеля (поїхала відпочивати). Тепер 10 днів ми удвох будемо на кухні .

А сирник мені дуже прийшовся до смаку.  Тільки от як на мене помадку якби густішу.  Я думаю,що потрібно було сироп довше варити.   Як буде  сир свіжий на кухі,то ще  й сама спечу і буду довше варити  сироп для помадки.


  • Natali06 и fronya40 это нравится

#4 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    13 009
  • 7 182 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 29 Апрель 2017 - 06:49

Спасибо,Оксана,такой рецепт чудесный.Ставлю в очередь.
А что даёт уксус? Может без него?
  • Уляна-ляна это нравится

#5 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 464
  • 888 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 12 Май 2017 - 17:45

Спасибо,Оксана,такой рецепт чудесный.Ставлю в очередь. А что даёт уксус? Может без него?

Таня,дякую! Мої дівчата  ,як готували сирник ,то все робили чітко за рецептом з книги. Я  не знаю  яку роль  відіграє оцет (адже  ж є сік лимона). Я думаю,що можна і без нього спробувати приготувати помадку.

Ми готували сирники до Великодня: донечки -за рецептом Д.Цвек,а я -"від руки і на око". То результат дуже відрізнявся. Цей сирник-дуже смачний,гарно  ріжеться ,не розсипається і має лимонний-лимонний   аромат. 





Темы с аналогичным тегами сир, творог, лимонна помадка, д.цвек, сирник

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2017 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.