Сирник з лимонною помадкою. Рецепт Д.Цвек

Інгредієнти

• Сир кисломолочний — 1кг
  • Яйця — 8 шт.
  • Цукор — 250г
  • Масло вершкове — 150г
  • Родзинки — 100г
  • Манна крупа — 4 ст.л.
  • Цедра одного лимона.
  • Помадка
  • Цукор — 300г
  • Вода — 0,5 скл.
  • Оцет — 1 ч.л.
  • Масло вершкове — 1 ст.л.
  • Сік одного лимона
Що ще приготувати з цих продуктів →

Спосіб приготування

Яйця розділити на білки та жовтки.

Жовтки розтерти з цукром. Окремо збити білки.

Сир пропустити через м'ясорубку або збити блендером, з'єднати з розтертими з цукром жовтками і вершковим маслом.

Пухку масу вимішати із збитими білками, манкою, родзинками ,лимонною цедрою.

Викласти в форму 26х26х7,5 см і пекти 1 год. при t 180°.

Лимонна помадка.

Зварити сироп з цукру, води й оцту і ще гарячим розтерти з маслом, ванількою і лимонним соком.

Приготовленою помадкою полити сирник.

Прикрасити родзинками, горішками, лимоном.

Примітки

Цей сирник має яскравий лимонний смак і аромат.
Пекли у формі 26х26х7,5см.  Якщо хочете вищий сирник,тоді візьміть форму меньшого розміру.

Смачного!!!        

https://www.youtube.com/watch?v=00n7LSfn_4k&t=11s

Оцінка рецепта

Ще немає оцінок — будьте першими
Готували за цим рецептом? Оцініть:

Схожі рецепти

Оксаночка,  вместо того, чтобы читать рецепт,  я просто сижу и с удовольствием  смотрю , как твои  помощники готовят. :smile:   Какие они у тебя молодцы! :0_8e0d2_28d964f1_S:   Тебя  ,  к съемкам, не привлекают ?

Рецепт очень хороший!  Попробую  приготовить, Спасибо! :flowerss:  :flowerss:  :flowerss: ( всем 3 девочкам :smile: )

Natali06 написав(-ла):
Тебя  ,  к съемкам, не привлекают ?

Якось  зробила одну спробу їм допомогти ,то мій голос на відео  був  як чужий . От і відмовилась від  тих зйомок. Від того часу тільки поза кадром дівчатам щось підказую і допомагаю переважно мити посуд.

Natali06 написав(-ла):
Рецепт очень хороший!  Попробую  приготовить, Спасибо!     ( всем 3 девочкам )

Дякуємо і я , і Улянка,а Ніночка  теж передає подяку з Буковеля (поїхала відпочивати). Тепер 10 днів ми удвох будемо на кухні .

А сирник мені дуже прийшовся до смаку.  Тільки от як на мене помадку якби густішу.  Я думаю,що потрібно було сироп довше варити.   Як буде  сир свіжий на кухі,то ще  й сама спечу і буду довше варити  сироп для помадки.

Спасибо,Оксана,такой рецепт чудесный.Ставлю в очередь.

А что даёт уксус? Может без него?

fronya40 написав(-ла):
Спасибо,Оксана,такой рецепт чудесный.Ставлю в очередь. А что даёт уксус? Может без него?

Таня,дякую! Мої дівчата  ,як готували сирник ,то все робили чітко за рецептом з книги. Я  не знаю  яку роль  відіграє оцет (адже  ж є сік лимона). Я думаю,що можна і без нього спробувати приготувати помадку.

Ми готували сирники до Великодня: донечки -за рецептом Д.Цвек,а я -"від руки і на око". То результат дуже відрізнявся. Цей сирник-дуже смачний,гарно  ріжеться ,не розсипається і має лимонний-лимонний   аромат. 

Щоб відповісти або поставити запитання, увійдіть на форум.

УвійтиЗареєструватися