fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Все,поставила! Ждем теперь моего манника :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Ждем-ждем! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 ждём( с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 У меня готов, остывает, такой же как у Наташи получился. Очень нежный. Фото не делала, сделаю утром разрезик. Лена, спасибо за рецепт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Леночка, на здоровье Надеюсь вкус понравиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Ну вот,показываю. Высота 3 см,как мне кажется намного ниже вашего..... Резать нельзя счс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Таня , красавец дай остыть, хоть чуточку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Каких 3см, что то ты промеряла халтурно в нём сантиметров пять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Точнее 4 см,не поленилась,нашла линейку и померяла. Фото с другого ракурса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Держу кулачки...мне нужно узнать какая там серединка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Вынеси на балкон остынет быстрее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Быстрое остывание нарушает процесс...пусть постоит и разррежу теплым..по крайней мере будет видно- он пропекся или нет... Вот задача..решается судьба Панасоника... Нести в сервис- как доказать ,что он не так печет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 :kolobok_addon_write: ну пусть созревает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Он сырой :neee: :neee: :neee: :neee: ну вот что делать???????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 fronya40:, ну ты ба, який гарнющий! Я те отвечаю, то ты к шустрикам привыкла, думаю усе в твоем панасике хорошо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Бли-и-и-и-и-н! Только написала, что все хорошо, а оно вона как :neee: :neee: :neee: Как жалко, и обидно как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Izvarina:, рано поздравлять Он глывкий,полусырой.... Я в замешательстве...куда бежать.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Он сырой :neee: :neee: :neee: :neee: ну вот что делать???????? Это ты визуально определила ? Ты же его фактически горячим разрезала. Возьми сухую лучину и проверь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Да что там проверять..он не горячий,а теплый. Потом он был тяжелым,а не воздушный,я сразу его заподозрила...при разрезе он видно как места не пористые,а тесто.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Таня, дай остыть хорошо. Я бы не раньше чем через 2 часа разрезала. Через полчаса любая выпечка глывкой будет. Покажи разрезик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Счс..Лен,а он у тебя был тяжелый или воздушный? Я пока пошла сфотографирую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 Таня, манник весит почти килограмм, он не может быть лёгким, давай фотку разреза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 М-да, странно.... Корочка такая красивая. Фронь, ну шо тебе ужо терять? Попробуй таки бисквит може? Я так декс тестила - бисквитом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 жовтня, 2014 К сожалению, у тебя действительно что то с программой выпечка, он не пропёкся у тебя А ты разрыхлитель не забыла положить в муку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах