Живчик 717 Опубліковано: 19 лютого, 2015 Светик, а я сразу не могла понять что за ...приемник. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 851 Опубліковано: 19 лютого, 2015 Я не совсем слово правильно написала. Если честно-достала такая хитрая реклама 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ксанка 199 Опубліковано: 13 березня, 2015 Ой девочки, повеселю вас. Пересматриваю темы форума , мельком смотрю тема "продаем мужчин" Первая мысль, да неееее муж у меня есть , а шальная мысль мелькнула все равно а вдруг и мне нужно 4 Pitochka, Юлькин, N@T@ та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 356 Опубліковано: 13 березня, 2015 а шальная мысль мелькнула все равно а вдруг и мне нужно Первый признак прихода весны)))) :smailuk10 (1): 1 Ксанка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ксанка 199 Опубліковано: 13 березня, 2015 Да , Викуся наверно ты права Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах