Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ого.. і це все в хаті вісить?? 2 lana19 та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ого.. і це все в хаті вісить?? Ні,багато подаровано,багато вишито на замовлення.Вдома ,лише декілька залишилось. 2 Natali06 та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ромашечкі такі гарнюні.. вже хочу таке 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ромашечкі такі гарнюні.. вже хочу таке Там є ще в парі лютики,дуже класний дует. Беріть голочку ,ниточку і релаксуйте))) 10 Grypana, Twist, Фрекен Бок та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ні-ні, спочатку ґердан, потім жгут, потім в мене лежить чекає схемка із совою.. мдя.. забаганка ширше за мене 2 Мері та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 листопада, 2015 @Мері, Які гарнюні роботи. Не можна налюбуватись. Це ж скільки часу всі ті хрестики зайняли!!!! Я й сама мріяла доні вишиванку своїми руками вишити. І придане)) Та щось пропало моє натхнення( дві ікони бісером ніяк не закінчу, лежать одиноко в шухлядці. 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Я тут тоже трохи Марья))) Марянчик, та де там "трохи"! Я просто в шоци, от такой красоты и количества! 4 Veronka, nestr, Мері та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 @Мері, Які гарнюні роботи. Не можна налюбуватись. Це ж скільки часу всі ті хрестики зайняли!!!! Я й сама мріяла доні вишиванку своїми руками вишити. І придане)) Та щось пропало моє натхнення( дві ікони бісером ніяк не закінчу, лежать одиноко в шухлядці. Треба вишивати,і обовязково.Хоча сама,ще без вишиванки.Але вже вишила,залишилось пошити.Жду потоку грошей з неба))) Я тут тоже трохи Марья))) Марянчик, та де там "трохи"! Я просто в шоци, от такой красоты и количества! Шоку нам не треба,треба себе берегти))) дякую,за похвалюшки. 3 Natali06, Алцьона та Svetlanaur reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 4 листопада, 2015 @Мері, Мар"яна, дуже гарні і різносторонні, на любий смак, роботи!Браво! :10: :10: :10: ні-ні, спочатку ґердан, потім жгут, потім в мене лежить чекає схемка із совою.. мдя.. забаганка ширше за мене Сестра!!! Прямо, як про мене))) 3 lana19, Алцьона та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 5 листопада, 2015 @Сусля,Таня, у меня вопрос, может глупый, прости черно-белый гердан ты на белых или на черных нитках плела? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 5 листопада, 2015 на белых 2 N@T@ та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Таня, спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 5 листопада, 2015 девочки, гляньте какие сумки из зонтов http://www.dublirin.com.ua/we_sew_zont.html тааак прикольно! 5 Svetlanaur, lana19, олеся26 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 листопада, 2015 16 УкраІнка, AlenaT, nestr та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 9 листопада, 2015 в мене новий ґерданчик, робила для чудової жінки, вона фотограф, краєзнавець, історік, і просто гарна, творча людина, тому вибір схеми забрав дуже багато часу, і дійшла висновку, що потрібно робити ії самостійно. Це перша моя схема, опрацювала схему вишивки з книги, стиль має назву- набирування, дуже цікава техніка, малювала по клітинках, олівчиком, награласяяяя... но воно того варто, дивіться 16 N@T@, олеся26, AlenaT та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 10 листопада, 2015 @Сусля, Таня, так гарно, так патріотично! Я задивляюсь на такі прикраси але , як по мені, на кожний день не одягти їх Свій гердан ще не разу не вдягла, а жгути ношу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 листопада, 2015 ну..на мою думку, ґердан, як кожна прекраса буває святкова та повсякденна, все залежить від того які кольори там присутні. Більш насичені, яскраві, багато кольорів( а я вважаю що 3 кольорі це вже максимум) то це виглядає як на свято, а я більш за всього полюбляю плести в 2 кольори. Черно-білий мій найулюблений, ношу с задоволенням, с білим світерком саме те що треба, ще хочу сплести білий-блакитний , буде такий собі літній варіант. А цей що на фото. це для людини яка їздить на фестивалі-з'їзди-зустричи-майстер класи, працює викладачем в університеті, то такий як раз " в тему" )))тим більш в ґегрдан вплела зразки вишивки. те що вона найбільш любить и розуміє. 2 УкраІнка та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Мiй Листопад. 15 Дяна, N@T@, Veronka та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 листопада, 2015 @Grypana, Натааашаааа, какая красотищаааа! :10: :10: :10: я теперь тоже такой хочуууууу скинь схемку, пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 11 листопада, 2015 @Grypana, хочу такой. Теперь я поняла, где Наташа пропадала. 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 листопада, 2015 хочу такой Анжелика, ты тоже плетешь бисером? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Пока моя работа занимает всё моё время. Только в выходные могу что-то делать. Так что пока - сижу в кустах, смотрю на всех и хочу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Ку-ку))) я тута фсегда. Никуда не пропала. Схему отправила, Ната, по почте. он очень красивый получился. По фото не очень видно. Бусинки основные - горчично-золотые, белый бисер- жемчужного отлива и хорошо его оттенял персиковый бисер. Получила необычайное удовольствие от его плетения. Поедет в Польшу. В перерывах между работой ещё и навязала шарфов, снудов, шапок и аж один берет))). Утеплила подружек и себя любимую. 7 AlenaT, Natali06, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Натуль, мне таааак нравится твой гердан! И название! Обалденная работа! :viannen_84: 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Пасиб. Листя золотi, перший снiг, останнi промiння сонечка. Мне б солнечный рабочий день часиков до 22-ух. Плету только при дневном освещении. Хоть и очки, лупа, доп.свет, всё-равно нужен день. Вот в вышивке, в вязании мне и ночь хороша. А вы, мастерицы, когда плетёте-шьёте-вяжете? 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах