lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Мой заказ в силе: Тостерная с крышкой-2 шт и Бородинский 1 шт Можно добавить ещё 1 шт. Бородинский. Или вместо них Кекс 2шт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 А можно заказать только одну форму? А кто говорил, что нельзя? P.S Вот бы мне научиться так себя сдерживать. 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 @lissaKi,спасибо! ПРосто у меня есть куча других, да и хлеб мы стараемся не есть, т.к. в дверь приходится проходить бочком, поэтому хочу купить форму, чтобы отрезанный кусочек хлеба имел как можно меньшую площадь. 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Если можно прошу заказать для меня 1 форму: или тостерную ,или пушкаревскую,или финскую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Если можно прошу заказать для меня 1 форму: или тостерную ,или пушкаревскую,или финскуюТостерна з кришкою підійде?? Мой заказ в силе: Тостерная с крышкой-2 шт и Бородинский 1 штМожно добавить ещё 1 шт. Бородинский. Или вместо них Кекс 2шт. 2 * "Тостерная" форма с крышкой 2 * Бородинская форма ИЛИ 2 * Кекс форма Правильно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Тостерна з кришкою підійде?? да.спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Извините, пожалуйста, выяснилось, что мне еще нужна форма полено. Запишите мне ее тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Всё правильно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Извините, пожалуйста, выяснилось, что мне еще нужна форма полено. Запишите мне ее тоже. Поліно лише подвійне можна. Замовляти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Замовляти? да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Судячи з малої кількості замовлень роблю висновок, що на форумі відбувається насичення. 26 форм проти ~40 в першому замовленні і 76 - в другому. Тому наступні замовлення стають під сумнів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Василий, а силиконовые формы не планируете там закупать? http://www.dneproindustriya.com.ua/index.php?opt=page&id=86 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Судячи з малої кількості замовлень роблю висновок, що на форумі відбувається насичення. 26 форм проти ~40 в першому замовленні і 76 - в другому. Тому наступні замовлення стають під сумнів. Ну напевно більшість закупилась,притоку нових людей мало і фінансова ситуація корегує бажання.(принаймі мені так точно((()Тому напевно так і виходить. 2 lana19 та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Хочу такую: F-41 Форма силиконоваяПОЛОВИНА ШАРАВнешние размеры 300х175ммO 80 h=40мм и такую F-24 Форма силиконовая ТОРТВнешние размеры 300 / 175мм9 гнезд 80x40 h=30мм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Шановні модератори, а ми можемо змінити назву теми, щоб охопити не лише алюмінієві форми? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 103 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 ми можемо змінити назву теми, щоб охопити не лише алюмінієві форми? Василь, да, можно. Какое название Вы хотите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 СП форми для випічки і інше (ЧП «Днепроиндустрия – 98») 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 103 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Василь, назву змінила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Василь, назву змінила. Дякую! Василий, а силиконовые формы не планируете там закупать? http://www.dneproindustriya.com.ua/index.php?opt=page&id=86 Можна спробувати, чому б ні. ) 3 nestr, Izvarina та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Думаю, можна продовжити термін вибору ще на тиждень, до 25 числа включно. Є противники такого рішення? Ну і можна замовляти не лише ал. форми, а все що знайдете. Але наявність не гарантую )) 3 lissaKi, lana19 та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Я не против! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Хочу такую: F-41 Форма силиконовая ПОЛОВИНА ШАРА Внешние размеры 300х175мм O 80 h=40мм и такую F-24 Форма силиконовая ТОРТ Внешние размеры 300 / 175мм 9 гнезд 80x40 h=30мм F-41 - 2 шт. , F-24 -1 шт. Форму хочу для такой красоты: 6 AlenaT, Юлия, lissaKi та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Василь, еще хочу добавить! Ромовая бабка- 2 шт. Паска номер 4- 2 шт. Спасибо!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 @nestr,Таня! А это какой то хороший силикон да? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 19 жовтня, 2015 Василь, спасибо, что продлили сбор! 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах