Хлебоворот 151 Опубліковано: 18 березня, 2016 Коли приносиш голе подвійне поліно на Нову Пошту — маєш в них придбати коробку за 8 гривень і за 3 гривні пластиковий ущільнювач, що не розкладатиметься сотні років.Загалом виходить по 46 гривень за відправлення.І от я такий розумний вирішив сам гарно запакувати у упаковку вторинного використання, ущільнити газетами і заклеїти паперовою стрічкою.На відділі НП виявилося, що доставка цієї коробки коштуватиме 40 гривень… але спочатку вони мають обернути її пластиковою біологічно нерозкладаною плівкою за 10 гривень. А разом виходить 50 гривень. «Економія» Забрав коробку назад і завтра відправлю Укрпоштою ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 18 березня, 2016 Коли приносиш голе подвійне поліно на Нову Пошту — маєш в них придбати коробку за 8 гривень і за 3 гривні пластиковий ущільнювач, що не розкладатиметься сотні років. Загалом виходить по 46 гривень за відправлення. І от я такий розумний вирішив сам гарно запакувати у упаковку вторинного використання, ущільнити газетами і заклеїти паперовою стрічкою. На відділі НП виявилося, що доставка цієї коробки коштуватиме 40 гривень… але спочатку вони мають обернути її пластиковою біологічно нерозкладаною плівкою за 10 гривень. А разом виходить 50 гривень. «Економія» Забрав коробку назад і завтра відправлю Укрпоштою ) Удачи на Укрпочте! У нас и там...засада. Все принимается только в открытом виде. Раньше были очереди, а теперь так вообще - пока заполнишь все сам,пока они все осмотрят и снова упакуют,пока все заполнят они.Место не для слабонервных. Самая дешевая и ,уж для форм так точно, надежная - это Деливери! 19 кг (3 места,3 ящика) обошлось из Львова в Полтаву!!! - 57 гривен!!!!! 3 AlenaT, fronya40 та Хлебоворот reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 20 березня, 2016 Я что то пропустила. А что есть на купить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 19 липня, 2016 Василь! Поздравляем тебя с Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 19 липня, 2016 Василь, с Днём Рождения!!! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 20 липня, 2016 Благодарю! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 3 серпня, 2016 Привіт. А ще СП буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хлебоворот 151 Опубліковано: 3 серпня, 2016 Чи хто готовий організувати спільну закупівлю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 26 жовтня, 2016 Хочу дуже трикутну бутербродну форму і тостову форму. Дівчата ці форми мені вже сняться. Але ніде в продажі знайти не можу. Підкажіть де можна купити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 1 листопада, 2016 Дівчата, дивіться що мені написала Дніпроіндустрія : "Здравствуйте, пишите заказ. Если формы есть на складе, то на весь розничный заказ добавляется 100 грн. Доброго дня! Цікавлять форми для випічки хліба. Яке мінімальне замовлення? Чи необхідно замовляти певну кількість одного виду форм, чи можна мінімальну кількість, але різних форм? Доставка? Оплата? Наперед вдячна за відповідь!" Чи будуть бажаючі придбати форми? Доставку та 100грн, розділимо на всіх. А до вас буду відправляти Укрпоштою, щоб дешевше. 3 Мері, lissaKi та Хлебоворот reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 2 листопада, 2016 Галка, я бы упала в долю на пасхальные формы, ты их можешь к своему заказу добавить? И как считаться будет? Ко всему нашему заказу 100 грн или к каждому виду форм? Если что: мне 3 пасхальные номер 4. Кстати, в этом году пекла, пасочки сами выпрыгивают, только донышко бумагой прокладывала, смазывала смальцем стенки и дно. 1 fish777 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 2 листопада, 2016 Я теж би долучилась.Пишіть якшо можна.Чекаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 2 листопада, 2016 Дівчатка до всього заказу +100грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 2 листопада, 2016 Тобто збираємо замовлення і цих 100грн та вартість доставки Новою поштою ділимо на всіх. А вам буду відправляти Укрпоштою, так дешевше. А хто захоче то Новою поштою. 1 AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 3 листопада, 2016 Дівчата, пишіть що кому треба, збираємо замовлення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 3 листопада, 2016 Тостерная с крышкой 2 шт Форма хлебная Полесье 1шт или Форма хлебная Л Белорусская 1шт Форма бисквит большой 1шт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fish777 16 Опубліковано: 3 листопада, 2016 Возьму 3шт. пасхальных №4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 5 листопада, 2016 (змінено) Alena T Пасхальная 4 - 3шт Форма хлебная Белорусская (замена Ялтинская) 1шт LissaKi Тостерная с крышкой -2шт Форма хлебная Полесье (замена форма хлебная Л белорусская - 1шт) Бисквит большой - 1шт Fish777 Пасхальная 4 - 3шт Fronya40 Бисквит большой - 1шт Бисквит малый - 1шт Мері Форма хлебная Л«Белорусская» 1шт Форма хлебная Л11 1шт Форма хлебная Л12А 1шт Форма хлебная"Киевская" 1шт паска 4 3шт) Паска 2 2шт Форма хлебная "Казанок" 1шт Форма хлебная "Сковорода 1шт Змінено 7 листопада, 2016 користувачем Akvarel Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 5 листопада, 2016 я успеваю? мне надо бисквит большой и малый. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 6 листопада, 2016 Форма хлебная Полесье (замена форма хлебная Л) - 1шт Белорусская - 1шт Поменять заказ Это одна строчка Форма хлебная Полесье (замена форма хлебная Л Белорусская ) 1шт Тостерные с крышкой - 2 шт Бисквит большой 1 шт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 6 листопада, 2016 (змінено) Форма хлебная Л«Белорусская» Форма хлебная Л11 , Л12А Форма хлебная"Киевская" паска 4(3),паска 2(2) Форма хлебная "Казанок" Форма хлебная "Сковорода" Змінено 6 листопада, 2016 користувачем Мері Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 6 листопада, 2016 я успеваю? мне надо бисквит большой и малый. збираємо до кінця тижня. В п' ятницю відправляю замовлення. Кому треба форми приєднюйтеся, СП одноразове. 2 lissaKi та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 6 листопада, 2016 Ну и отлично. Пока я заказывал это две формы для бисквита.если что еще понадобится - то мне даете время на раздумья. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 7 листопада, 2016 Галка, мне еще одну Белорусскую форму запиши.Третий раз заказываю- вдруг повезет)))Если не будет- на замену одну Ялтинскую.Спасибо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 12 листопада, 2016 Дівчата мій комп забастував. Тому вчора нічого не замовила. Зроблю заказ з понеділка. Вибачте за затримку. 5 AlenaT, fronya40, Квіточка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах