ІринаТ 108 Опубліковано: 25 серпня, 2015 Ингредиенты: Морква - 1,5кгЦибуля середня - 1 шт.Капуста - 0,5кгПомідори - 0,5кгДухмяний перецьЧорний перець горошкомЛавровий листСіль Спосіб приготування Моркву і капусту потерти на терці з отворами середнього розміру, припустити на невеликій кількості олії. Порізати невеликими кусочками помідори, цибулю порізати дрібно. Додати до моркви з капустою, посолити як овочі при тушкуванні. Закрити кришкою і тушити 20 хв. Через 15 хв додати приправи. Розкласти по банках (зручно в півлітрові) і стерилізувати 15 хв. Закрити кришками, перевернути догори дном, вкутати поки не охолонуть. Примітки З цієї порції виходить 5-6 півлітрових банок. Дуже зручно використовувати взимку для приготування супу, особливо, коли в хаті малі діти і хочеться зекономити час на готування. Мені подобається те, що заправка не містить оцту. Незважаючи на те, добре зберігається (перевірено - стояла в погребі до весни). Рецепт взятий за адресою: http://foto-recepti.ru/konservirovanie/konservirovanie-ovowej/175-zapravka-dlja-supov-konservirovannaja.html 13 Izvarina, УкраІнка, Пампушка та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 серпня, 2015 Цікавенько Треба спробувати. Це, я так розумію, для овочевого супчика? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 25 серпня, 2015 Ирочка, вопрос у меня, а капуста на эту з аправку берется поздняя? Или можно и раннюю? Рецепт понравился! Спасибо, что поделились! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ІринаТ 108 Опубліковано: 5 вересня, 2015 Вибачте, що не відповіла відразу - не мала інтернету. Капуста підходить будь-яка. Заправку використовую наступним чином: можна відварити фасольку, картопельку, додати заправку - готова перша страва. Або якесь м"ясо, фрикадельки - додаємо баночку заправки, і не треба витрачати час на підготовку овочів. Дуже виручає, коли часу обмаль. 6 damilaj, Алцьона, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 8 квітня, 2016 То ли у меня руки чешутся- хочу уже консервировать прошлась по рецептам- и хочется всего мне!! Ир,а капусту на терку? Правильно?не шинковать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 10 квітня, 2016 А не в погребе будет храниться? У меня только условия комнатной кладовки для хранения((( 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах