Miloviza 3 507 Опубліковано: 23 березня, 2016 @Юлия, да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 березня, 2016 Лена,мне еще изюм светлый 1кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 23 березня, 2016 @Уляна-ляна, добавила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 березня, 2016 Перерахувала гроші. 1 Miloviza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 24 березня, 2016 @Уляна-ляна, Вы кунжут спрашивали - он будет...хороший в/с, можно добавить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 березня, 2016 Так,він мені потрібен ще як ліки. Я почекаю,поки прийде і тоді вже все замовлення разом можна буде відправляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 24 березня, 2016 @Уляна-ляна, хорошо. Сколько вам? В пятницу будет. А я без кунжута не могу, ломка какая-то. Не хватает его и всё. Вот капусту делаю пекинскую. Нарезала и немного обжарила на масле вместе с соевым соусом. Так чтобы еще хрустела, но уже мягковатая. Сверху кунжутом жаренным и кайф) Научила знакомая - подавали как "комплимент" от повара. 2 lana19 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 березня, 2016 Може хай буде 1кг. Мені б саме зараз не лишній був,тромбоцити свої підніму трішки . А яка орієнтовно ціна? 1 Miloviza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 24 березня, 2016 @Уляна-ляна, в прайсе актуальная цена. Поделитесь как используете? В следующий раз будет дороже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 березня, 2016 Поделитесь как используете? Та нічого особливого з кунжутом не роблю ,а споживаю його цілим по 1 ч.л. тричі на день і ще п'ю кунжутну олію.Але тільки тоді ,коли вже "грім гряне" (як тромбоцити в крові пропадають і бачу,що вже не до жартів). Лєн,а він може довго зберігатися? Я не знаю,тому що купувала розфасований в пачечках. Якщо довго,то ще візьму кілограм,щоб не шукати потім. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 24 березня, 2016 @Уляна-ляна, в теории срок хранения специй средний 2 года. Поэтому часто при фасовке ставят 1 год от даты фасовки на урожаях этого года. Этот будет скорей всего вот такой...до 2016 марта. Но! Он хранится сложно. Категорически не любит влажности в помещение. И в строго закрытом виде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 24 березня, 2016 Лєн нехай буде 2кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 24 березня, 2016 @Уляна-ляна, напишу как приедет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алевтина 23 Опубліковано: 25 березня, 2016 Здравствуйте, примите заказ, пожалуйста Какао 2кг Имбирь 100 грамм Корица 100грамм Растит.сливки 1 литр ( на вашвыбор, какие посоветуете)) Маргарин для кремов 1кг Зерновая смесь флорентино для печенья 1кг+смесь к ней Вопрос ведро 6кг мастики блю бид сколько сейчас стоит? Отправлять деливери склад 2, Кировоград.Заярин Василий. 0965708904 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 25 березня, 2016 @Алевтина,лучше всего Меггле. Есть новые дешевле, хорошие, но со сметаной не сбиваются. Мастики 6 кг ведра нет. Готовый набор флорентино со смесью спрошу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алевтина 23 Опубліковано: 25 березня, 2016 Хорошо, жду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 25 березня, 2016 @Алевтина, мастику блю бид надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 25 березня, 2016 @Алевтина,https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yY-ghpzVz54hjFet46R5jdVn5eUnxofeQ9ZYkZVmDoE/edit#gid=0 Это без мастики. Что надо подправить - говорите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алевтина 23 Опубліковано: 25 березня, 2016 Вы же сказали, что нет 6кг ведра, у Вас раньше, если покупаешь такое ведро, то дешевле за кг получалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алевтина 23 Опубліковано: 25 березня, 2016 Я что-то не пойму, где смотреть, старый заказ свой вижу, а новый -нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 25 березня, 2016 Я что-то не пойму, где смотреть, старый заказ свой вижу, а новый -нет http://clip2net.com/s/3w53pvF Вечером привезли, не знала что будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алевтина 23 Опубліковано: 26 березня, 2016 Да, хорошо, всё устраивает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алевтина 23 Опубліковано: 26 березня, 2016 Номер карты не поменялся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 26 березня, 2016 @Уляна-ляна, кунжута не получили, думаю в понедельник-вторник точно будет. Если что горит говорите без него отправлю... @Алевтина, не поменялось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 26 березня, 2016 Ще можна чекати до середи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах