Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 27 грудня, 2015 Ай!Семен Семеныч! Я ж не написала,що торт сподобався всім,хто його куштував .Гарний зовні і смачний всередині. :vkusno 1: А мені передали тільки своє захоплення і дякую. А я, в свою чергу,тобі дякую!!! 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 28 грудня, 2015 Оксана, це я тобі повинні дякувати дуже приємно коли ти щось зробиш , а це ще комусь подобається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 4 січня, 2016 Ленусик! С победой в лучшем мастер-классе месяца! 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 4 січня, 2016 Спасибо за Ваш выбор, мне приятно ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 5 квітня, 2016 Ммммм, какой чудесный тортик! А я так и не поняла, как эта сетка шоколадная не поломалась, когда ее перенесли на торт... 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 5 квітня, 2016 Наташа, спасибо ! Приятно что тортик понравился . Шоколадная сетка устанавливается в тот момент когда ещё не застыла, но уже не стекает, а после того как шоколента установлена на торт мы ставим его в холодильник до полного застывания . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах