Natali06 18 118 Опубліковано: 18 січня, 2016 Ингредиенты: мука гречневая-120г мука пшеничная-150г яйцо-3штсоль-0,5ч.л.масло оливковое 1ч.л. Способ приготовления Гречневую и пшеничную муку соединить. Насыпать холмиком. В средину добавить яйца, соль и масло. Замесить тесто.. Если тесто будет уж очень крутым, добавить немного воды. Тесто завернуть в пленку и положить в холодильник, приблизительно на 1 час. Затем тесто разрезать на части и раскатать при помощи тестораскатки или вручную. Тесто обильно присыпать мукой и разрезать на полоски. Подсушить минут 25-20. Вот и всё. Смачного! 6 Izvarina, Vilapo, ang-kay та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 18 січня, 2016 Ну, ничего ж себе!!! И вкусно и полезно! Супер! Спасибо, Наташа! :10: 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 18 січня, 2016 Дианчик, на здоровьице, дорогэнька! 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 18 січня, 2016 Дуже заманливо-апетитно. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 18 січня, 2016 заманливо Марьянчик, надеюсь заманила? Буду рада, если придет вдохновение на такую лапшу! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 18 січня, 2016 заманливо Марьянчик, надеюсь заманила? Буду рада, если придет вдохновение на такую лапшу! Натхнення є на все,часу нема вільного зовсім..але спробую обовязково 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 18 січня, 2016 Уже давно хочу лапшу домашнюю делать, с гречкой очень нравится. Но я не дружу с тестораскаткой. Либо она у меня такая непутевая, либо я. 3 Natali06, Izvarina та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 18 січня, 2016 Но я не дружу с тестораскаткой. У меня тестораскатка к моему Бошику. Раскатывать одно удовольствике , а вот для нарезки нету, цена уж больно кусачая... 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 20 січня, 2016 я тоже когда резалка для лапши для моего комбайна была в районе 1000 грн, откладывала покупку, а теперь когда уже больше 2000 грн, жаба давит платить такую сумму, можна и вручную порезать. Здоровский рецептик! :smailuk10 (1): 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 20 січня, 2016 можна и вручную порезать Ага, а шо нам остается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 23 січня, 2016 Я її зробила таки.Хоча не з борошна ,а з меленої гречки.Така собі цільнозернова гречана мука)))) З соусом бешамель ,так нічогенько)))) 2 Natali06 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 23 січня, 2016 не з борошна ,а з меленої гречки. Марьяночка, розумниця ти моя! треба було просіяти. Але думаю, що і так вийшло непогано? Вона трохи жорсткіша за пшеничну, але для організму то краще. так? Дякую за довіру! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 23 січня, 2016 не з борошна ,а з меленої гречки. Марьяночка, розумниця ти моя! треба було просіяти. Але думаю, що і так вийшло непогано? Вона трохи жорсткіша за пшеничну, але для організму то краще. так? Дякую за довіру! Сіяти,значить втрачати корисні лушпайки))) вийшло бомбезно. все руцями. ось моя купочка на раз. 3 Natali06, lissaKi та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах