Мері 1 016 Опубліковано: 6 березня, 2016 Уже спробували.Кажуть файний))) Тепер черга в школу малому)))Уявляю,як там в їдальні буде)))гиии..Хотіла б я то побачити))) Хрусту ніякого нема,хоча розтирала я без ступки,кілька разів стукнула молтком по таблетках. 2 Izvarina та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 6 березня, 2016 Кажуть файний))) О!! Это " бальзам" на наши хлебные души! Хотіла б я то побачити))) Марьянчик, не хвылюйся, думаю ребенок отчитается , и все эмоции передаст. 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 8 березня, 2016 Ну ось мій красень)) Правда не чорний чомусь.Видно від якості вугілля.Це раз було інше.Не страшно.Ще гарячий і пахучий)) 4 lissaKi, Izvarina, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 8 березня, 2016 )))))))))))))) 4 Twist, Natali06, Izvarina та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 8 березня, 2016 Марьянчик, нисего что не черный! Хлебушек у тебя получился Абалденный!! И так видно, какой он пышный!!! И важный!!! Красавец!!! Спасибо , что доверилась рецепту!! И не испугалась его цвета)))) Спасибо! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 8 березня, 2016 Ой та чого лякатись.Я навпаки "кидаюсь" на все таке незвичне,тим більше у хлібі.Треба пробувати,а тоді вже вирішувати чи буде повторення чи ні. Чуточку не достояв..видно ж,правда? Буде)) 2 Natali06 та Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 8 березня, 2016 Нет - нет , Марьянчик, недорасстойки я не вижу. Он хорош!!! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 8 березня, 2016 Нет - нет , Марьянчик, недорасстойки я не вижу. Он хорош!!! :smailuk10 (1): :smailuk10 (1): :n6:Я ся тішу))) 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 9 березня, 2016 Так п.Наталю,доповідаю:ваш хліб "произвел фурор")))Спочатку в класі всі розглядали,а потім в їдальні підходили і вчителі і старшокласники розпитували,що то таке,чому?Правда він всі секрети розкрив зразу))) Ну і сказав,що не міг їсти ,бо всі в рот заглядали))) 2 fronya40 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 10 березня, 2016 Я ся тішу))) Как же это красиво звучит! Ну і сказав,що не міг їсти ,бо всі в рот заглядали))) К этому стремимся! Значит будем ещё что то печь, чтобы каждый хлебушек приносил радость и восхищение других! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах