УкраІнка 6 950 Опубліковано: 17 квітня, 2020 Оксан, там верхушки разные есть: и с холмиками, и без. Но это, я так понимаю, из-за духовки. У меня газовая и, хоть не старая, но не особо "порядочная": частенько балуется. 2 спокусницЯ та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 18 квітня, 2020 23 часа назад, УкраИнка сказал: Так, я с ежегодным отчетом в этой теме. Какой бы ни был рецепт, но выпечено идеально и украшено как по шаблону, так ровненько! Инночка, умница!!! 2 УкраІнка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 11 квітня, 2023 В 17.04.2020 в 22:23, спокусницЯ сказав: ой, а я ведь так и не решилась и не дошла по времени до них. Здорово вышло, Инночка! Верхушка очень интересная, без холмика большого. С меня тоже фотоотчет, меня понесло на паски) Оксанко, робила ти паски за цим рецептом? Чи так руки і не дійшли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 11 квітня, 2023 11 година тому, УкраІнка сказав: Оксанко, робила ти паски за цим рецептом? Чи так руки і не дійшли? каюсь, забула! Вже пару років кохання з Папошніком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах