Jefry 2 035 Опубліковано: 26 травня, 2020 И тебе преогромнейшее спасибо за "наводку"! Есть версия, что именно эта мысль про акцию в "Фокстроте" засела где-то глубоко в подсознании. Вот и потянул зачем-то ведёрко в неподходящий момент.))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 26 травня, 2020 11 часов назад, Магда сказал: від 257-ї відрізняється на житньому і французькому (основні мої програми) скоринка - тут вона ніжніша і тоньша, а в мене чоловік любить якраз таку як в попередній хлібопічці, щоб аж крихти розліталися коли кусаєш. Ням-ням, мені подобається тонка скоринка ! 11 часов назад, Магда сказал: ще жодного разу в цій хлібопічці я не виколупувала ножа з гарячої буханки, а в 257-й постійно. І в мене зараз 257. Рази 2-3 за всі рокі виймала лопатку з хліба. Я хотіла місяць тому взяти ще і 2510 як Женєчка, але мені вислали останню пічку з вітрини і неможливо було перевірити, бо кур'єр не має права допустити вмикання єлектроприладів. Якби знала, то замовила б на відділення, але ж карантин. Так що я в очікуванні. Як раз панасоніки вже з'явилися знов у продажу і можна не хватати за повну ціну і з вітрини, а почекати - може знижечка буде якась приємна. 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 26 травня, 2020 3 минуты назад, Jefry сказал: И тебе преогромнейшее спасибо за "наводку"! Рада что тебе пригодилось, Женечка! Пользуйтесь с радостью! Я часто думаю почему Панасоник не хочет круглые ведёрки делать даже для японского рынка? А ведь зря - так бы было классно! Я, конечно, приспособила подходящую круглую форму для пасочки, но родное было бы удобнее. 3 inucya, Магда та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах