SlavkO 1 279 Опубліковано: 21 жовтня, 2016 (змінено) Ингредиенты: Отож, до страви. Знадобляться:Суміш злакових пластівців "Три злаки" - 0,5 склянки.Вода або овочевий чи курячий бульйон - 1,25 склянки 250г.Печериці - 250 грамів. Стегенце куряче капчене - 1 штука.Цибуля ріпчаста - 1 штука.Олія соняшникова рафінована - 4 столові ложки.Сметана жирна не кисла - 1 столова ложка. Ідея прийшла випадково, коли побачив на одному сайті рецепт гречаних оладок з цибулею та печерицями. Рецепт сподобався, але видався трошки запростим. Переробив по своєму. Жінці сподобалось, але на тому сайті страва модерацію ще не пройшла. Чомусь. Спосіб приготування: Пластівці залити бульоном (чи окропом), посолити са смаком, та варити під кришкою на слабому вогні 3-5 хвилин. Вони повинні стати м’якими, але не ще вібрати в себе всю воду. Накрити посуд із пластівцями рушником. Коли пластівці вистигнуть і вберуть в себе всю воду, викласти іх у глибоку миску.Печериці помити, почистити, порізати на чотири частини.М’ясо зі стегенця зрізати з кістки, порізати великими шматками.Різані печериці і м’ясо з реберця скласти в блендер, і подрібнити до рівномірного стану.Цибулю почистити, мілко нашинкувати. Обсмажити на розпеченій пательні з однією столовою ложкою олії на середньому вогні до скляної прозорості. Додати фарш із грибів та стегенця. Час від часу помішуючи, випарувати із суміші рідку вологу, що вийде з грибів від нагрівання. Викласти готовий фарш до вистиглих пластівців. Добре перемішати.Яйця вбити в глибоку ємність, додати дрібку солі, збити в пухку массу вінчиком. Тоді додати сметану, і рівномірно розмішати з яйцями. Вилити цю суміш до пластівців із фаршем, та ще раз ретельно вимішати.Добре розігріти чисту велику пательню, вилити в неї залишок олії і, коли вона розігріється, викладати в неї "тісто" порціями по одній столовій ложці, трохи придавлюючи массу до пательні, щоб оладушки були тонкими та рівномірно пропікалися. Смажити оладки до рум’яної скоринки з обох сторін. Щоб вони не приставали до пательні, можна через півхвилини після викладання масси трошки піддівати оладушки спіднизу лопаткою.Подати теплими. Можна додати гарнір за смаком та полити сметаною або якимось густим соусом. Змінено 22 жовтня, 2016 користувачем Natali06 9 Kira, Natali06, Юлькин та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 22 жовтня, 2016 так цікаво й таке все смачне, дякую за такий незвичний рецепт, аж закортіло спробувати 3 SlavkO, Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 22 жовтня, 2016 Переробив по своєму. Жінці сподобалось Вот жэж повезло жене! Слава , с почином! первым и сразу интересным рецептом на форуме! Спасибо! але на тому сайті страва модерацію ще не пройшла Підтримуйте вітчизняне! Навіщо когось чекати? 4 Алцьона, SlavkO, nestr та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavkO 1 279 Опубліковано: 22 жовтня, 2016 (змінено) Слава , с почином! первым и сразу интересным рецептом на форуме! Спасибо! але на тому сайті страва модерацію ще не пройшла Підтримуйте вітчизняне! Навіщо когось чекати? Ну, якщо рецепт мені не цікавий, я його просто не рОблю. Ну, й публікую, зазвичай, щоб дізнатися, чи цікаво іншим. Я радий, що сподобалося Ой, та то і був вітчизняний сайт, але модератори там... Ну дуже вибагливі) Змінено 22 жовтня, 2016 користувачем SlavkO 3 Юлькин, fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavkO 1 279 Опубліковано: 22 жовтня, 2016 так цікаво й таке все смачне, дякую за такий незвичний рецепт, аж закортіло спробувати На здоров’ячко 2 fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 жовтня, 2016 От і я думаю, повезло жінці А по яким критеріям не пройшов рецепт там??? Просто цікаво??? 1 SlavkO reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavkO 1 279 Опубліковано: 27 жовтня, 2016 А по яким критеріям не пройшов рецепт там??? Просто цікаво??? Вони не коментують. :icon_sad: 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах