Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 18 січня, 2017 Нещодавно купила таку пічечку. Можливо, хто уже має таку помічницю, діліться рецептами і своїми враженнями. 10 damilaj, Kira, Natali06 та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 18 січня, 2017 (змінено) Покажу фото пічки в рельності. Прислали мені її в ось такій коробці Це вже розпакована 26см на 17см і верх і низ однієї висоти-3,5 см Ми з Улянкою зняли коротеньке відео https://www.youtube.com/watch?v=-vNM8hHFysI Готували куряче м'яско.Рецепт був придуманий нашвидкуруч (хотілося якнайшвидше випробувати). За 25-30хв було готове. Можна було і раніше виключати,але боялась,що буде сире. Було смачно! Змінено 18 січня, 2017 користувачем Уляна-ляна 11 azaza, Kira, Natali06 та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 18 січня, 2017 Ух ты, какая замечательная печечка! Поздравляю с приобретением! Это же можно и в ней самой что-то готовить, и в формах выпекать. А благодаря расширителю, думаю, можно будет и невысокие пасочки печь. ПыСы: ай, какое обзорное видео ))) Кака помощничка растет, кака хозяйка ))) 7 Юлькин, fronya40, AlenaT та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 18 січня, 2017 Интересная печечка, поздравляю ! Первая мысль которая посетила, просматривая видео , как же здорово в такой печке жарить котлетки, рыбку, отбивные, короче все то, что очень брызгает при жарке . 7 fronya40, Алцьона, Уляна-ляна та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 18 січня, 2017 какая замечательная печечка! Поки що враження не погані. Кака помощничка растет, кака хозяйка Дякую,у нас їх дві помічниці ! Ось відео з приготування курятинки. https://www.youtube.com/watch?v=hLgLl0JwbgY&t=10s Это же можно и в ней самой что-то готовить, и в формах выпекать Так, і формочки йдуть в комплекті. Сьогодні ще буду пекти кексики і коржі на торт. А вчора вранці пекла звичайний бісквіт на 3 яйця. Пізніше фото покажу. 7 Kira, azaza, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 18 січня, 2017 Интересная печечка, поздравляю ! Первая мысль которая посетила, просматривая видео , как же здорово в такой печке жарить котлетки, рыбку, отбивные, короче все то, что очень брызгает при жарке Дякую! Я теж такої думки,але котлеток ще не жарили. Та випробування пічки ще попереду. 5 lissaKi, Алцьона, Юлькин та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2017 я із задоволенням слідкую за каналом Улянки. Вчора вже бачила вашу чудо-пічку!!! Краса!! Буду чекати наступні витвори!! 4 lana19, Kira, Юлькин та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 18 січня, 2017 Оксанчик, вітаю! Гарна пічечка! І головна помічниця - розумничка! Чудовій огляд пічки нам зробила! Ще й смачненьке приготувала! :vkusno 1: Тільки на твоє сімейство мабуть потрібно таких дві 3 Юлькин, Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 18 січня, 2017 Дуже гарна штукенція! А де ж такая цяця є? 2 Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 18 січня, 2017 Крутенька штучка! Хай служить довго і гарно готує! 3 Алцьона, Уляна-ляна та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 18 січня, 2017 я із задоволенням слідкую за каналом Улянки. Вчора вже бачила вашу чудо-пічку!!! Краса!! Буду чекати наступні витвори!! Дякую! Ще в нашої дітлашні багато що не виходить,але вони стараються (та й я допомагаю ) Оксанчик, вітаю! Гарна пічечка! І головна помічниця - розумничка! Чудовій огляд пічки нам зробила! Ще й смачненьке приготувала! Тільки на твоє сімейство мабуть потрібно таких дві Дякую! Мені з моїми дівчатками ( хлопці теж допомагають ) набагато простіше тепер.Інколи з роботи прийду,то і вечеря вже готова і випічка до чаю є. Наталь,ні, вистачає всім. Приготували цю курочку,то ще й неочікувані гості з нами повечеряли. Дуже гарна штукенція! А де ж такая цяця є? Таня,купила на ОЛХ. Я таку пічку бачила в магазині б/у техніки,правда,вона була без форм і розширювача.А то в оголошеннях мені потрапила на очі,от я її й купила. Вона нова ,от тільки гарантійний талон ні до чого. Крутенька штучка! Хай служить довго і гарно готує! Дякую! Будемо готувати і вам розповідати. А ,можливо, ще хто приєднається і теж поділиться рецептами. . 5 Алцьона, Юлькин, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 січня, 2017 @Уляна-ляна, тобто, з рук, комусь непотрібне подарували? Чи то магазинчик такий? Ану ділись) Бо тут є здвинуті на кухонній техніці Я свою доню поки лише дро мульті і мікрушки саму пускаю, до решти чогось боюсь)) все вона для мене манюня 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 січня, 2017 тобто, з рук, комусь непотрібне подарували? Чи то магазинчик такий? Ану ділись) Бо тут є здвинуті на кухонній техніці Аллочка,у нього їх було 10 штук. Вони привозять різну техніку. Ввечері дам посилання на сайт. Я свою доню поки лише дро мульті і мікрушки саму пускаю, до решти чогось боюсь)) все вона для мене манюня Мої без мене скрізь хочуть щось утнути. 3 lissaKi, Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 січня, 2017 @Уляна-ляна, чекаю вечора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 січня, 2017 Даю посилання,де купила пічку https://www.olx.ua/obyavlenie/buterbrodnitsya-mn-pekarnya-nova-IDpwXKm.html#d47478e6fc 3 lana19, Алцьона та azaza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 січня, 2017 @Уляна-ляна,дякую!!! вже облизуюсь!!! 2 Уляна-ляна та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 січня, 2017 Розповім про випічку. Це- бісквіт з фруктами Верх- рум'яний Низ - підпечений Підкладала пергаментний папір. Пекла 30хв при 170°С Це ще один бісквіт. І вийняла я його на 5хв раніше. Нижня панель пече сильніше. 4 Алцьона, Natali06, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 січня, 2017 (змінено) Ще пекли сметанник Не був високим,можливо,через те,що замісила на дві норми і непропорційно розділила на випічку в мультиварці і в пічці. В Дексі пекла 60хв,тут-40хв. З одного коржа зробили торт,а цей просто порізали на кусочки і посмакували з чайочком. До випічки кексів черга так і не дійшла. Відклали експеримент на вихідні. Змінено 19 січня, 2017 користувачем Уляна-ляна 3 azaza, Natali06 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 січня, 2017 Гарно ви попрацювали. Правильно, показали відразу пічці, що байдикувати вона не буде) хай звикає до праці А ви знімайте, пишіть огляди кухонних помічників! Особисто я - дуже таке люблю! Як на мене - це дійсно корисна інформація!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 20 січня, 2017 Оксана, а какая там мощность? Прям нравится печечка. И цена приятная. А я тока-тока Принцессу купила, Калорика сейчас муж не поймет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 20 січня, 2017 Гарно ви попрацювали. Правильно, показали відразу пічці, що байдикувати вона не буде) хай звикає до праці Дякую! Я давно на цю пічку поглядала,а коли вже вона у мене,то хочеться переконатися,що я не даремно її хотіла. А ви знімайте, пишіть огляди кухонних помічників! Особисто я - дуже таке люблю! Як на мене - це дійсно корисна інформація!!! Коли почала шукати інформацію про цю пічечку, то знаходила на іноземних сайтах. Я подумала,що наші відео комусь допоможуть. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 20 січня, 2017 Оксана, а какая там мощность? Прям нравится печечка. И цена приятная. А я тока-тока Принцессу купила, Калорика сейчас муж не поймет Таня,потужність 900Вт. Я можу включити одночасно мультиварку,скороварку і цю пічечку.Мені подобається,що вона компактна. Будемо ще випікати-запікати,щоб дізнатися про плюси і мінуси Калоріка. 2 Алцьона та azaza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 20 січня, 2017 потужність 900Вт. Так это прекрасная альтернатива чудо-печки! Я бы сказала, Чудо-калорик плюс 4 lana19, fronya40, Уляна-ляна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 23 січня, 2017 Так это прекрасная альтернатива чудо-печки! Я бы сказала, Чудо-калорик плюс Так,і досить не погана,і з регулятором температури. Спекли піцу-пиріжок. Пеклася 10хв. 8 Kira, Алцьона, valuhka та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 січня, 2017 А що за піцца-пиріжок? З готового вже печеного тіста? Чи сире так швидко спеклося? 2 Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах