Grypana 8 866 Опубліковано: 25 січня, 2017 Ингредиенты: путасу - 300-500 г цибуля - 1-2 шт морква - 1 шт олія рослинна майонез сіль, перець Спосіб приготування Замість путасу можна взяти хек, мінтай. Нам потрібне філе. Рибку почистити, видалити хребет. Приправити спеціями, підсолить. Підсмажити трохи до прозорості цибулю, нарізану на півкільця. Окремо трохи підсмажити нарізану моркву. Примітки Я робила в мультіварці, але можна й в духовці. Викласти першим шаром цибульку, потім скласти шар путасу, потім накрити морквою. І всю цю красу залити майонезом. Я зробила негустий майонез від Джу http://mooka.com.ua/topic/342-majonez-na-sukhom-moloke-bez-iaitc/ В мультіварці запікала на Випічці. Дуже смачна рибка! 8 fronya40, Пампушка, Kira та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 січня, 2017 рибка на овочевої подушці, це смакота , аж захотілося :vkusno 1: , треба за рибкою збігати.. може завтра, сьогодні вже прийшла з мандрів , подаруночків накупувала 3 lana19, fronya40 та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 25 січня, 2017 Дякую за гарний рецепт! 2 Grypana та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах