Irinka12 56 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Ингредиенты: масло — 200 г яйця — 3 шт цукор — 1,5 ст мука — 2,5-3ст порошок для печива — 1 п Приготування: Жовтки розтираємо з 1 ст. цукру і ванільним цукром.Влити розтоплене масло,збити.Додати муку,змішану з порошком для печива.Замісити легке тісто.Відрізати четверту частину тіста і поставити в камеру.Форму змастити маслом ,сформувати пиріг з бортиками,покласти нарізані яблука. Білки збити з цукром,вилити зверху на яблука,та потерти зверху тісто з морозилки.Пекти 180 С 50 хв.Остудити і посипати цуровою пудрою... Дивовижно смачний пиріг з яблучками:) 11 fronya40, Пампушка, bendim та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Цікавий який пиріг!Це ви Куравська Ірина? 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 382 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Ира, прям по шерсти погладила! Это рецепт моей свекрови, она меня научила этому пирогу, когда мы с мужем в первый раз к ней приехали в отпуск))) Я тогда испекла шарлотку, она получилась чуть суховатой, а она в ответ научила меня этому пирогу))) 3 Юлькин, valuhka та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irinka12 56 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Цікавий який пиріг!Це ви Куравська Ірина? так,я!Я не приховую Прізвище своє та ім*я 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Здорово!Красно дякую за смачну страву! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irinka12 56 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Здорово!Красно дякую за смачну страву! готуйте на здоров'я)) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах