Читанка

Алцьона написав(-ла):

Отож, зовсім не знаю, чого очікувати, просто починаю))

Кінець був ну просто неочікуваним))

Стільки варіантів було.

Я лише на останній сторінці подумала: "а мо...?" 

Але обдумати цей варіант не було коли, бо очі вже добігали останній абзац і... "мо...:girl-yes:

Несу ще одну цікаву книжечку.

Читанка

Читається легко і швидко. 200 останніх сторінок взагалі ковтнула за вечір, бо кортіло дізнатись, який же буде "енд"? Хепі чи неХепі?

Спойлер

Читанка

Читанка

Читанка

Алцьона написав(-ла):

Несу ще одну цікаву книжечку

О, в мене вона в черзі лежить, дочитаю Кокотюху - візьмуся за цю

Магда написав(-ла):

О, в мене вона в черзі лежить, дочитаю Кокотюху - візьмуся за цю

Щойно дочитала Ідеальну незнайомку. Захопливо, цікаво, читається легко. Тільки для мене залишилася не розкритою одна сожетна лінія - що ж насправді сталося з Ароном?

Магда написав(-ла):

Щойно дочитала Ідеальну незнайомку. Захопливо, цікаво, читається легко. Тільки для мене залишилася не розкритою одна сожетна лінія - що ж насправді сталося з Ароном?

Так, легко і швидко!

Лінія Арона йшла завуальована протягом всієї книги.

Спойлер

Як я зрозуміла, він не сам повісився, а - або ж Пейдж вплинула/змусила його це зробити, або ж навіть сама його повісила, зімітувавши самогубство. Пейдж без сумнівів замішана. А от чому це зробила...знайшла і сама докази, а не хотіла розголосу і позору?? Не могла прийняти те, що була така сліпа..?

Я знову несу начитане)

Поки ще не розпочався розпал весняних робіт, спішу начитатися))

Моє улюблене) антиутопія)

Читанка

Читанка

Спойлер

Читанка

Прочиталась легко і швидко.

Але печалька, що це трилогія, а перекладено і видано лиш першу частину. І в планах видавництва на рік не бачу продовження. От чому так роблять? Понадкушують ті ен-логії, а продовжень не видають(

Буду шукати продовження в електронному форматі. Бо в першій частині лише все закрутилося.

Новенький для мене жанр)

Фентезі.

Читанка

Книжка досить розкручена в соцмережах, про неї не говорив лиш лінивий. Мусила і я прочитати)

Читанка

Ця книга теж легко зайшла. І сподобалась.

Але мені все, що я читаю, подобається - щось більше, щось менше, щось прямо в серденько, від чогось лишається доооовге похмілля. Що не заходить - то просто залишаю, і то поки одна книжка)) і та психологічна))

Кінцівку я вгадала) чомусь так мені і думалось, читаючи другу половину книжки.

Читанка

Алцьона написав(-ла):

Маргарет Етвуд.  Орикс і Деркач.

Спойлер

Читанка

Читанка

Лежить продовження, але поки зробила перекур на легші (для мене) книжки.

Відпочила і тепер сідаю з Рік потопу)

ЧитанкаЧитанка

Спойлер

Читанка

Розтовкла свою стареньку читалку( Плакаю:girl_cray1:

Дівчата, зовсім не маю часу, але бігом хвалюсь - замінили в моїй читалочці екран! Ура-ура! Правда, ціна питання не гуманна - 1,5тис:girlgir:

Поки я заблукала в своєму салку, то Наташа встигла свою читалку і втратити і знову віднайти))

Нехай більше не ламається!!

Саме на "Книгарні Є" смачна акція: дві книги за ціною однієї. Правда, треба придивлятись до виключень.

Я не втрималась:gerlcaused: замовила дві цікавинки. Прийдуть, то похвастаюсь)

А зараз потроху читаю Відьмака. Тепер зовсім мало маю часу на читання(( інколи по декілька днів до книжки не торкаюсь. Але намагаюсь хоч сторінок 10 на день надкусити.

Читанка

Ось і настали довгі зимові вечори, коли можна спокійніше посидіти за книжечкою)

Як поживають ваші читалки?

Що зараз читаєте?

Я взялась за Американського психопата... КСД запустило серію Культрід, що  хочеться прочитати все-превсе, бо воно таке красивеньке.

Ще почала серію про Ганібала Лектера, лишилось дві книги дочитати.

Алцьона написав(-ла):

Що зараз читаєте?

Взялася перечитувати солдата Швейка, якось не пішло, відклала. Зараз читаю "Тигролови" Івана Багряного, цікаво.

Магда написав(-ла):

Зараз читаю "Тигролови" Івана Багряного, цікаво.

Багато про нього зараз чую. 

Магда написав(-ла):

Взялася перечитувати солдата Швейка, якось не пішло, відклала. 

Мій Вова обожнює того Швейка, багато цитує з книги. Треба мені перечитати, бо вже забулося.

Дівчата, мабуть дуже важко зараз щось сприймати і читати., Нещодавно трохи прихворіла, а під рукою опинилася книга Богдана Лепкого « Мотря» . Ця книга із трилогіі « Мазепа» . Книга дуже важка... Якби  б це було років 10 тому, може б я( та думаю і ви) не зрозуміли би всієі трагедіі цієі книги. 

300 років назад, ці виродки москалі були такі ж , як і зараз. Вбивали , гвалтували, крали.Нічого не змінилося, для цих виродків. Але я маю надію, що змінилися ми. 

Відступила, вибачте. Про книгу. Я дуже рекомендую іі почитати. Особливо тим, хото любить історичні  книги.  Книга не тільки про Мазепу і його останню любов. Книга про Украіну ( для асобо одаренных, Украіна  існувала задовго до того, як народився ленін)  , украінців. І зараз всі подіі книги дуже перегукуються з нинішніми часами.Більше розумієш всю тяжкість існування з  такими сусідами , як - москалі...

Прийшла похвалитися! 

Я підписана у ФБ на Марину Гарнік, це наша українська одеська письменниця, а взагалі-то художниця. Вона на ФБ публікує свої твори коротенькі, дуже цікаві, легко читаються. Пише як діалоги з одеського життя. Ненав*язливий добрий єврейський гумор, одеський колорит, такі собі життеві сценки.

І от видала вона свою першу книжку, в продажу її немає, тільки в неї заказати і вона висилає по передплаті. Висилає в Америку, Ізраїль, Молдову, ще кудись. І от люди жваво розкупають її книжку, а українці незаможні сумують, і згадали про "підвішену каву", знаєте таке? Коли хтось в кав*ярні випив свою каву і заплатив за ще одну, для когось, в кого може не бути коштів. Той прийде до кав*ярні і може випити безкоштовно цю підвішену каву, бо вона вже оплачена.

Так і з книжкою стали робити. Я написала, що хочу мати книгу, але не можу її купити. І  якась Світлана з Італіі купила в автора для мене книгу, заплатила за доставку НП і я сьогодні її получила!!!

Книга видана накладом всього 200 примірників. 264 сторінки.

ЧитанкаЧитанкаЧитанкаЧитанка

До книжки була додана листівка, мабудь як закладачка. Майже всі малюнки зроблені Іриною Бабіченко, дуже колоритні.

Отака в мене сьогодні радість.

Кому цікаво, пошукайте її книжку в інтернеті. 

Щоб відповісти або поставити запитання, увійдіть на форум.

УвійтиЗареєструватися